N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
Kanibalai
Green Inferno (2015)
Žanras: Siaubo, nuotykių
Sukurta: JAV, Čilė
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2015-11-06
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.



Pamirškite vaiduoklius, piktąsias dvasias ir demonus. Mūsų dienomis jie kelia tik šypseną. Tikroji baimė slepiasi ne antgamtiniame pasaulyje, o visai šalia mūsų, siaubinguose civilizacijos nepaliestų kultūrų papročiuose. Filmas „Kanibalai“ („The Green Inferno“) parodys jums, kas yra tikras siaubas.

Nepamirštamai šiurpių juostų „Nakvynės namai“ („Hostel“) ir „Nakvynės namai. Antra dalis“ („Hostel: part II“) režisierius Eli‘s Roth‘as ilgokai ieškojo temos, kuri galėtų prilygti jo sukurtiems kultiniams siaubo filmams. Įkvėptas legendinės juostos „Kanibalų holokaustas“ jis sukūrė baimės persunktą istoriją apie šiuolaikinio žmogaus susidūrimą su laukiniais, kuriems kanibalizmas yra jų kasdienio pasaulio dalis.

Grupė studentų siekia apsaugoti civilizacijos nepaliestą indėnų gentį nuo išnykimo. Didžiausią grėsmę indėnams kelia besaikis atogrąžų miškų kirtimas. Iš Niujorko aktyvistai vyksta į Amazonės miškus, kur tikisi pakeisti esamą padėtį, tačiau nė neįsivaizduoja, su kuo susidurs džiunglių gilumoje. Patyrusi aviakatastrofą aktyvistų grupė patenka į laukinių nelaisvę. Tačiau tikrasis siaubas jaunuolius apima tuomet, kai jie pradeda suvokti, kur atsidūrė ir kas jiems gresia. Gentis, kurią jie taip stengėsi išgelbėti nuo išnykimo, praktikuoja kanibalizmą.



Siaubo filme „Kanibalai“ protu nesuvokiamą baimę sėja paslaptingi čiabuviai, gyvenantys absoliučiai kitokiame pasaulyje nei mūsiškis. Juos ypač tikroviškai suvaidino autentiški Amazonės miškų indėnai. Panika, kurią patiria filmo herojai – tikra ir neišvengiama, tokią išgyvena grobuonies dar gyva draskoma auka. Režisierius E. Roth‘as sukūrė filmą, kuris, kaip joks kitas, priartins mus prie pirmykščių žmogaus baimių.

Režisierius: Eli Roth („Tuk tuk“, „Karštligė“, „Nakvynės namai“, „Nakvynės namai. Antra dalis“)

Vaidina: Lorenza Izzo, Ariel Levy, Kirby Bliss Blanton, Magda Apanowicz, Richard Burgi, Daryl Sabara ir kiti.