N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Dėl visko kaltas seksas
Sleeping With Other People (2015)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-09-18
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Džeikas (aktorius Jason‘as Sudeikis) gyvena Niujorke, dirba mėgstamą darbą, gyvena su mergina, bet negali atsispirti kitų moterų kerams. Jam permiegojus su savo merginos geriausia drauge, jų draugystei ateina dramatiška pabaiga. Štai čia vyras nusprendžia, kad daugiau taip tęstis nebegali ir užsirašo į priklausomybės nuo sekso pagalbos grupę.

Leinė (aktorė Alison Brie) irgi gyvena Niujorke, dirba mėgstamą darbą, gyvena su vaikinu ir negali atsispirti kito vyro vilionėms. Neatlaikiusi įtampos, vieną vakarą ji viską prisipažįsta savo vaikinui ir taip pat nusprendžia užsirašyti į šią grupę.

Čia Leinė ir Džeikas susitinka pirmą kartą po to, kai dar koledžo laikais prarado vienas kitam savo nekaltybę. Netikėtas susitikimas juose įžiebia romantikos kibirkštį, tačiau abu nusprendžia, kad geriau jiems bendrauti tik platoniškai. Padėdami vienas kitam kovoti su visa apimančiu seksualiniu potraukiu, Leinė ir Džeikas vis daugiau laiko leidžia kartu. Kol galų gale pastebi, kad jie jau yra pora. Trūksta tik vieno - sekso.

Režisierius: Leslye Headland

Scenarijus: Leslye Headland

Vaidina: Natasha Lyonne, Amanda Peet, Adam Scott, Jason Sudeikis, Alison Brie ir kt.