N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Daugiau garso ir šviesų
We Are Your Friends (2015)
Žanras: Komedija, drama, romantinis
Sukurta: Didžioji Britanija, Prancūzija, JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-08-28
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



23-ejų metų didžėjus Koulas svajoja tapti garsiu muzikos prodiuseriu. Svajonės jam siekti padeda keli artimiausi draugai. Dienomis bičiuliai imasi atsitiktinių darbų, kad pragyventų, o vakarais organizuoja vakarėlius pramogų išpaikintam Holivudo jaunimui.

Viename tokių vakarėlių Koulo muzikiniai gebėjimai patraukia praeityje garsaus didžėjaus Džeimso (filmuose „Bado žaidynės“ ir „Tarp žvaigždžių“ vaidinęs aktorius Wes‘as Bentley‘is) dėmesį. Savo šlovės pradžią prisiminęs vakarėlių pasaulio veteranas greitai supranta, kad Koulas turi potencialo, tad imasi globoti jaunąjį didžėjų. Deja jų santykius netrukus aptemdo įsiliepsnojusi abipusė Koulo ir Džeimso merginos Sofijos (aktorė Emily Ratajkowski) simpatija. Lyg būtų maža meilės trikampio sukeltų problemų, ima didėti įtampa ir tarp Koulo bei jo draugų, kurie jaučiasi palikti nuošalyje. Bandydamas išlaviruoti susidariusioje situacijoje, Koulas supranta, kad gyvenime - ne visos svajonės pildosi taip, kaip visada įsivaizdavai.

Karščiausi Holivudo vakarėliai ir kokybiška elektroninė muzika – filme „Daugiau garso ir šviesų (#WAYF)“, nuo rugpjūčio 28 dienos.

Režisierius: Max Joseph

Prodiuseris: Tim Bevan, Eric Fellner, Richard Silverman, Nathan Kelly

Scenarijus: Max Joseph, Meaghan Oppenheimer

Vaidina: Wes Bentley..., Zac Efron, Jonny Weston, Emily Ratajkowski