Įvairaus amžiaus žiūrovams
Riešutėlių filmas
Peanuts Movie, The (2015)
Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-12-25
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams



Animacijos genijai, populiariųjų filmų „Ledynmetis“ ir „Hortonas“ kūrėjai pristato šviežiausią savo darbą – nuotaikingą animacinį filmą „Riešutėlių filmas“!

Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis.

Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė!

Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!

Visai šeimai skirtas filmukas itin pradžiugins mažuosius žiūrovus, nes į kino ekranus pagaliau atkeliauja vaikams puikiai pažįstami ir mylimi „Riešutėlių“ personažai – Čarlis Braunas, linksmuolis šuo Snūpis, Liusi, Linas ir kiti. Naujieji jų nuotykiai nustebins net visko mačiusius ir įrodys, kad net didžiausi nelaimėliai sulaukia dienos, kai viskas einasi puikiai!

Režisierius: Steve Martino ( „Ledynmetis 4: žemynų atradimas“, „Hortonas“)