N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Juros periodo pasaulis
Jurassic World (2015)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2015-06-12
Trukmė: 2h 05 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



DĖMESIO! FILMAS BUS RODOMAS IR 3D FORMATU. BŪKITE ATIDŪS PASIRINKADMI SEANSĄ.

1993 m. kino ekranuose pasirodžius Stiveno Spilbergo „Juros periodo parkui“, pasaulis tiesiog pakvaišo dėl dinozaurų. Tiems laikams nematyti ir revoliuciniai specialieji efektai padarė perversmą kino pramonėje, o pats filmas vis dar įsitvirtinęs pelningiausių visų laikų kino juostų penkioliktuke.

Praėjus daugiau nei dviem dešimtmečiams, izoliuotoje ir itin gerai saugomoje Nublar saloje šalia Kosta Rikos veikia turistus iš viso pasaulio viliojantis „Juros periodo pasaulis“. Šiame pramogų parkas žmonės gali pasigrožėti prieš milijonus metų išnykusiais Žemės valdovais, iš nebūties sugrąžintais genetikų pastangomis. Deja, metams bėgant, susidomėjimas įspūdinguoju reginiu mažėja. Pramogų parko savininkai, ieškodami būdų, kaip sugrąžinti parko populiarumą, mokslininkams paveda užduotį sukurti naują dinozaurų rūšį.

Po ilgų bandymų genetikams pavyksta. Iš kelių skirtingų dinozaurų DNR sukuriama nauja rūšis: Indominus Rex – didesnė, galingesnė ir nuožmesnė tiranozauro versija. Genų samplaika pagimdo ir vieną naują dinozaurams savybę: Indominus Rex žudo ne dėl alkio, o savo malonumui. Vieną dieną, parke viešint 20 000 žmonių, genetikų kūrinys ištrūksta į laisvę...

Režisierius: Colin Trevorrow

Scenarijus: Derek Connolly, Colin Trevorrow

Prodiuseris: Steven Spielberg

Vaidina: Chris Pratt, Judy Greer, Ty Simpkins, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson ir kt.