N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Kaip Hektoras laimės ieškojo
Hector and the Search for Happiness (2014)
Žanras: Komedija, drama, nuotykių
Sukurta: Didžioji Britanija, Vokietija, Kanada, Pietų Afrikos Respublika
Platintojas: Prioro Įrašų Grupė, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-11-28
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Žavingas psichiatras Hektoras (akt. Simon Pegg) išgyvena karjeros ir asmeninio gyvenimo krizę, suvokdamas, jog, nepaisant visų pastangų, jo pacientai netampa laimingais. Siekdamas išspręsti šią dilemą bei atsikratyti kasdieninės rutinos pančių, patogų gyvenimą Londone vyras iškeičia į nežinomybės lydimą kelionę aplink pasaulį. Apsiginklavęs drąsa, smalsumu ir noru pažinti pasaulį, Hektoras kelionėje siekia įminti tikros laimės paslaptį, tačiau kartais dideli užmojai virsta dideliais nemalonumais...

Lietingas Londonas, romantiškasis Paryžius, egzotiškoji Kinija, laukinė Afrika ir išsvajotos Jungtinės Amerikos Valstijos bei aibė pakeliui sutiktų žmonių sugula į Hektoro užrašinę, kurioje paprasti gyvenimiški pastebėjimai ir neblėstantis optimizmas tampa siekiu suprasti ar pats Hektoras galėtų pavadinti save laimingu?

Pasaulinį populiarumą pelniusios prancūzų rašytojo ir psichiatro François Lelordo to paties pavadinimo knygos ekranizacija, subūrusi ištisą Holivudo žvaigždyną (Simon Pegg, Rosamund Pike, Toni Collette, Stellan Skarsgård, Jean Reno ir Christopher Plummer) spinduliuoja gyvenimo džiaugsmą ir gerumą, į kiną kviesdama jau lapkričio 28 dieną.

Režisierius: Peter Chelsom („Hana Montana. Filmas“, „Pašoksime?“, „Lemtingas atsitiktinumas“, „Žmonos ir meilužės“)

Vaidina: Rosamund Pike, Simon Pegg, Stellan Skarsgård, Jean Reno, Christopher Plummer, Toni Collette ir kt.