N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Dviejų naktų nuotykis
Two Night Stand (2014)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-11-14
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Šiandieninis Niujorkas. Jokių rimtų ir ilgų įsipareigojimų, pažintys internetu ir akli pasimatymai, vienos nakties nuotykiai ir trumpa atmintis. Taip gyvena daugybė šiuolaikinių žmonių. Niujorke jų ypač daug. Tokie yra ir niujorkiečiai Megan (akt. Analeigh Tipton) ir Alekas (akt. Miles Teller).

Netikėtai susipažinę, smagiai pabendravę ir vakarą pabaigę vienoje lovoje jie nė nemanė pasimatyti dar kartą. Lakoniškai atsisveikinę, jiedu tikėjosi sukti savais keliais, o kitą savaitgalį tą pačią istoriją kartoti jau su kitais naujais pažįstamais. Rodos, nieko neįprasto, eilinis vienos nakties nuotykis abiems, bet nenuspėjamoji gamta iškrečia pokštą...

Naktį siautusi pūga sukautė Niujorko miestą į ledą ir įkalino Megan mažyčiame Aleko bute. Neplanuotas akibrokšas privers juos vienas į kitą pažvelgti kur kas atidžiau nei derėtų vienos nakties partneriams.

„Dviejų naktų nuotykis“ – tai smagi, ironiška ir romantiška komedija apie šiuolaikinių miesto gyventojų kasdienybę, nuolatinį skubėjimą, baimę įsipareigoti ir, vis dėlto, kažkur gyliai tūnantį nuoširdų troškimą mylėti ir būti mylimiems.

Režisierius: Max Nichols

Vaidina: Analeigh Tipton, Miles Teller, Jessica Szohr