N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
Nuodėmių miestas 2
Sin City: A Dame to Kill For (2014)
Žanras: Veiksmo, trileris, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-08-29
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.



2005 metais viso pasaulio kino mėgėjai kone pakvaišo nuo itin neįprastos, efektingos ir stilingos Frank'o Miller'io komikso „Nuodėmių miestas" adaptacijos. Po milžiniškos juostos sėkmės filmo režisierius Robert'as Rodriguez'as iš karto pažadėjo tęsinį, tačiau antrosios filmo dalies laukti teko beveik dešimtį metų.

Juosta „Nuodėmių miestas 2" nufilmuotas tokia pat technologija. Kartu su to paties pavadinimo komikso kūrėju F. Miller'iu (kuris yra ir filmo scenaristas, ir režisierius), R. Rodriguez'as pasakoja keturias istorijas, susijusias su pirmąja juosta. Dvi filmo novelės jau yra išleistos komiksais, kitas dvi F. Miller'is sukūrė specialiai filmui.

Tamsaus, niūraus ir grėsmingo miesto fone pasakojamos istorijos yra ne mažiau niūrios ir grėsmingos. Į pavojingiausias situacijas nuolat patenkantys jų herojai sprendžia savo (ir aplinkinių) problemas, vaikosi malonumų ir ieško atsakymų į pačius keisčiausius juos kamuojančius klausimus.

Kaip ir pirmajame filme, antroje juostoje taip pat pamatysime visą aktorių žvaigždyną: Bruce'ą Willis'ą, Mickey'į Rourke'ą, Clive'ą Owen'ą, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King, Eva Green, Josh'ą Brolin'ą, Joseph'ą Gordon-Levitt'ą, Juno Temple, Ray'ų Liotta ir netgi Lady Gaga.

Stilinga komikso ekranizacija „Nuodėmių miestas 2" Lietuvos kino teatruose - nuo rugpjūčio 29-tos dienos.

Režisierius: Robert Rodriguez, Frank Miller

Prodiuseris: Sergei Bespalov, Aaron Kaufman, Stephen L'Heureux, Mark C. Manuel, Alexander Rodnyansky

Scenarijus: Frank Miller

Muzika: Robert Rodriguez

Vaidina: Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Ray Liotta