N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Piktadarės istorija
Maleficent (2014)
Žanras: Veiksmo, drama, nuotykių, fantastinis, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2014-06-06
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



DĖMESIO! Filmas bus rodomas ir 3D formatu. Būkite atidūs rinkdamiesi seansą.

Tyros širdies geradarė Malefisentė (akt. Angelina Jolie) gyvena pasakiškame miške, uoliai saugodama savo valdas ir pavaldinius. Deja, gerosios fėjos pasaka netrunka ilgai... Vieną dieną klastingi įsibrovėliai užpuola karalystę, šalyje sėdami baimę ir chaosą. Stodama ginti savo tautos Malefisentė užsitraukia karaliaus nemalonę. Pastarasis ieško žmogaus išdrįsiančio nugalėti sparnuotąją fėją. Ilgai ieškoti netenka. Malefisentė skaudžiai išduodama geriausio vaikystės draugo, kuris atima iš jos brangiausią turtą - sparnus. Jos širdis ima akmenėti ir nenumaldomai reikalauti keršto. Pasitelkusi tamsiąsias galias moteris ryžtasi imtis kraštutinumo, naujojo karaliaus dukteriai (akt. Elle Fanning) nusiųsdama siaubingą prakeiksmą.

Mergaitei augant Malefisentė visą laiką sukasi šalia ir pamilsta savo priešo dukrą. Dabar ji jau pradeda gailėtis savo prakeiksmo, bet pakeisti ką nors - per vėlu...

Stulbinanti ir netikėta „Miegančiosios gražuolės“ interpretacija, papasakota burtininkės akimis ir žiūrovus nukelsianti ten, kur nebuvo įžengęs joks mirtingasis, kino teatrus pasieks jau birželio 6 dieną.

Režisierius: Robert Stromberg

Vaidina: Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple, Sharlto Copley ir kt.