N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Šimtas kelių iki grabo lentos
A Million Ways to Die in the West (2014)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2014-05-30
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Ko gero, neatsirastų Lietuvoje žmogaus, nežinančio Vinetu vardo. Arba nemačiusio nei vieno vesterno. O ar esate matę vesterną-komediją? Šis filmas būtent toks.

Pernai keturiasdešimtmetį atšventęs nepraustaburnis Seth‘as MacFarlane‘as („Tedis“, „Šeimos bičas“, „Deksterio laboratorija“) sugrįžta su nauja, ne mažiau juokinga istorija nei meškiuko Tedžio nuotykiai. Tik šįkart istorija – iš Laukinių Vakarų.

Fermeris Albertas (jį ir vaidina S. MacFarlane‘as) drąsa nepasižymi. Kuomet vyrukas gėdingai pasitraukia iš dvikovos, jo mergina Luiza (Amanda Seyfried) jį palieka dėl tikro vyro. Vargšas Albertas gyvenimo džiaugsmą vėl suranda tik tuomet, kai miestelyje pasirodo paslaptinga gražuolė Ana (Charlize Theron). Pradėję bendrauti kaip draugai, Albertas ir Ana netrukus pajunta ir romantiškesnius jausmus. Bet čia – lyg tyčia – į miestelį atvyksta Anos vyras, žiaurumu išsiskiriantis nusikaltėlis (Liam‘as Neeson‘as).

Albertui teks apsispręsti. Ar, kaip yra įpratęs, nerti į krūmus; ar sutelkti visą drasą ir stoti akistaton ne tik su bauginančiu priešininku, bet ir su pačiu savimi.

Režisierius: Seth MacFarlane

Vaidina: Liam Neeson, Charlize Theron, Amanda Seyfried