N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos
The Fault in Our Stars (2014)
Žanras: Drama, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-06-20
Trukmė: 2h 05 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Jautrioje romantinėje dramoje „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ atskleidžiama jaudinanti sunkiai sergančios merginos istorija. Kaip išlikti kitų širdyse, kai tiek daug dar nematei ir nepatyrei, o tavo gyvenimo laikrodis jau stoja...

Heizelė ir Gasas – du jaunuoliai, kuriuos suvienija kandus humoro jausmas, netikėtai užklupę šilti jausmai, ir mirtinos ligos istorija. Heizelės nuolatinis palydovas – deguonies balionėlis, o Gasas nesiliauja šmaikštavęs apie savo protezuotą koją, tačiau jų meilės ir draugystės istorija kupina svajonių ir trapios vilties, kad gyvenimas yra kur kas daugiau nei nugyventų metų skaičius.

Per trumpą jiems skirtą laiką du jauni, bet gyvenimo jau užgrūdinti žmonės randa atsakymus į šimtus klausimų apie meilę, gyvenimą, mirtį ir tai, kas jų laukia po to.

„Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ – tai šviesi, šilta ir įkvėpianti istorija po kurios į savo paties gyvenimą pažvelgsim visai kitomis akimis.

Filmas sukurtas pagal populiarų amerikiečių rašytojo Johno Greeno to paties pavadinimo romaną. Šis visame pasaulyje sulaukė stulbinančios sėkmės ir puikaus kritikų įvertinimo. Lietuvoje kritikai taip pat liaupsina knygą, o skaitytojų komentarai pranoksta puikiausius įvertinimus.

Režisierius: Joose Bone

Vaidina: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Laura Dern, Nat Wolff