N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Valentinas už 2rų
Valentinas už 2rų (2013)
Žanras: Komedija
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-02-07
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



„Valentinas už 2rų“ – tai nuotaikinga romantinė komedija su lengvu erotikos prieskoniu. Filmas pasakoja apie Valentino nakties stebuklus – juk tai naktis, kai kiekvienas privalo nustoti meluoti sau. Ir kitiems.

Kaip tik šią naktį vienas nuo kito pavargę sutuoktiniai, naujai iškeptas politikas ir jo puošmena, gyvenimu nusivylęs profesorius ir netyčia susitikę jaunuoliai atsiduria situacijose, kurios juos priverčia kruopščiai išsišluoti savo jausmų spinteles. O Valentinas? O Valentinas kaip visada ieško meilės. Ir šį kartą įklimpsta iki ausų.

Penkios ryškios ir spalvingos poros, kurios patenka į kurioziškas ir gyvenimiškas situacijas, leis kiekvienam žiūrovui bent akimirką pagalvoti, kaip stipriai jos primena tikrus santykius jų pačių ar giminaičių šeimose, pažįstamų ir bičiulių būryje.

Naujajame filmų „Valentinas Vienas“ bei „Kaip pavogti žmoną“ kūrėjų filme „Valentinas už 2rų“ žiūrovai išvys daugybę pažįstamų veidų, kino, teatro ir televizijos meistrų. Iš ekranų sveikinsis elegantiškoji Jurgita Jurkutė, puikiai pažįstami ir mylimi Vidas Petkevičius, Vaidotas Martinaitis ir Algirdas Gradauskas. Eksperimentus ir naujus veidus mėgstančios kino komandos filme maloniai nustebinti turėtų lietuviškame kine debiutuojantys Agnė Jagelavičiūtė ir Vaidas Baumila. Prajuokinti sugebės ir į aktorystę grįžusi Asta Baukutė, sparčiai pripažinimą pelnanti aktorė Karina Stungytė bei smagi radijo „M-1“ kompanija.

Romantiškos komedijos „Valentinas už 2rų“ režisierius – Evaldas Kubilius, jis drauge su žinomu scenaristu Jonu Baniu bei pagalbininke Ugne Barauskaite darbavosi ir prie originalaus filmo scenarijaus.



Režisierius: Evaldas Kubilius

Prodiuseris: Žilvinas Naujokas, Donatas Ulvydas

Vaidina: Jurgita Jurkutė, Vidas Petkevičius, Vaidotas Martinaitis, Algirdas Gradauskas, Asta Baukutė, Karina Stungytė, Agnė Jagelavičiūtė, Vaidas Baumila