N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Naktis muziejuje. Kapo paslaptis
Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)
Žanras: Komedija, nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-12-26
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



Nuotykiai muziejuje tęsiasi! Į didžiuosius kino teatrų ekranus atkeliauja trečioji ir jau paskutinė trilogijos dalis - “Naktis muziejuje. Kapo paslaptis”.

Mes, kaip ir visiems jau puikiai pažįstamas naktinis muziejų sargas Laris (akt. Ben Stiller), žinome, kad naktimis, kai muziejai uždaro duris, milijonai eksponatų įgauna gyvybę ir istorija atgyja... Koridoriais it namuose vaikštinėja Egipto mumijos, vesternų herojai, Graikijos didvyriai ir net dinozaurų griaučiai. Kadaise tarpusavyje nesutarę, dabar jie puikūs draugai.

Niekas nepasikeitė ir šiandien. Tik viena smulkmena – magiškomis galiomis apipinta paminklinė lenta, kurios dėka muziejų eksponatai atgimsta, pamažu praranda savo galias. Kodėl? Ir kaip tai sustabdyti? Dėl draugų ateities sunerimęs Laris yra pasiryžęs viskam – leistis į laukinius nuotykius, apkeliauti pasaulį ir bet kokiomis priemonėmis išsaugoti bičiulių gyvybes bei magiją muziejaus koridoriuose.

Pagrindinis vaidmuo filme ir vėl patikėtas šmaikščiajam aktoriui Benui Stilleriui. Kartu su juo muziejuje šėlios ir būrys ryškiausių Holivudo žvaigždžių – Benas Kingsley, Owenas Wilsonas, Ricky Gervais, Rebel Wilson. Be to, ši komedija bus tarsi atsisveikinimas su šiemet pasaulį palikusiu komiku Robinu Williamsu. Gaila, bet nuo pirmojo filmo visose dalyse vaidinęs aktorius paskutinės premjeros nebesulaukė.

Režisierius: Shawn Levy

Vaidina: Rebel Wilson, Ben Stiller, Robin Williams, Ricky Gervais, Owen Wilson, Ben Kingsley, Dick Van Dyke, Dan Stevens, Rami Malek, Rachael Harris, Mickey Rooney