KKK'13: Valandos
KKK'13: Hours, The (2002)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Kitokio kino klubas
Kino teatruose nuo: 2013-04-16
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: zzz_N/A



Filmas pasakoja apie tris skirtingas moteris, gyvenusias skirtingais laikais skirtinguose miestuose, tačiau visas jas vienijo...Virginia Woolf. Laikas keičiasi, vietos keičiasi, o vertybės ir žmogiški norai išlieka tokie pat.

1923-aisiais nykiame Londono priemiestyje gyvenanti Virginia Woolf , nusivylusi beprasmiu gyvenimu ir norinti viską baigti savižudybe, randa savyje jėgų ir pradeda rašyti pirmąjį, vėliau ją išgarsinusį romaną "Misis Dalovėj". Knygą apie moterį, kuri nepaisant audringų vakarėlių ir aplinkinių dėmesio, jaučiasi vieniša ir nelaiminga.

Laura Brown reziduoja Los Andžele 1953 m. Ji - atsidavusi, bet nelaiminga solidaus vyriškio Dano Browno žmona, besilaukianti antrojo vaikelio, ir gera 6-erių metų Richardo mama. Jos vyras tikrai neatrodo kaip Viggo Mortensenas ar Bradas Pittas, o tortų kepimas jo gimtadienio proga nedaro moters laimingos. Laura vėl prisimena nenumaldomą norą pasitraukti iš gyvenimo. Atsitiktinai jai į rankas pakliūva Virginios Woolf romanas "Misis Dalovėj". Jauną moterį pakeri ši knyga ir jai šauna į galvą kelios linksmos idėjos, kaip pakeisti savo nusistovėjusį gyvenimą.

Clarissa Vaughan - pati yra tarytum tikrasis Virginios Woolf romano herojės atspindys. Ji - šių laikų moteris, knygų leidėja, gyvenanti Niujorke. Visas savo jėgas ir laiką ji skiria vienam iš savo klientų, puikiam poetui Richardui, mirštančiam nuo AIDS. Tam pačiam Richardui, kuriam tebuvo šešeri, kai jo mama Laura Brown skaitė Virginios Woolf knygą "Misis Dalovėj". Clarrisa nėra labai laiminga ir vis dažniau prisimena laikus, kai turėjo meilužį Luisą Watersą. Taigi, istorijos ratą pradėjo Virginia Woolf, Laura Brown perskaitė Virginios knygą, o Clarissa rūpinosi tos moters sūnumi. Jų gyvenimo istorijos skirtingos, jas skiria dešimtmečiai, bet visoms jos lemta nueiti tą patį kelią ir atrasti tai, ko ieškojo visą gyvenimą...

Režisierius: Stephen Daldry

Vaidina: Nicole Kidman, Meryl Streep, Julianne Moore, Stephen Dillane, Miranda Richardson, George Loftus, Charley Ramm, Sophie Wyburg, Lyndsey Marshal, Linda Bassett, Christian Coulson, Michael Culkin, John C. Reilly, Jack Rovello, Toni Collette, Claire Danes, Jeff Daniels, Eileen Atkins