N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Valentinas vienas. 2 versija
Valentinas vienas. 2 versija (2013)
Žanras: Komedija
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-02-08
Trukmė: 1h 37 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Filme pasakojama viengungio Valentino, kurį vaidina Vytautas Šapranauskas, istorija. Kankinantis meilės trūkumas, besibučiuojančios porelės ir neprašyta atėjusi Įsimylėjėlių diena tiesiog kelia jam pyktį. O kur dar šventinės radijo laidos vedėjai, it tyčia mėginantys pašiepti tokius kaip jis, nespėjusius sau rasti žmogaus, kurį galėtų pabučiuoti ir apkabinti.

Tačiau kol Valentinas ieško išeičių iš savųjų bėdų, filmo temperatūra kyla tiesiog minutėmis. Keturios įsimylėjėlių porelės - „Nuobodi pora", „Geriausi draugai", „Ex pora" ir „Nakties nuotykis" - tiesiog kunkuliuoja gyvenimiškais jausmais. Žiūrovams atsiveria miegamieji, kuriuose - kūniško pasitenkinimo trokštanti Gabija Ryškuvienė, gundytoja Agnė Grudytė, vienos nakties nuotykiui pasiruošęs Leonardas Pobedonoscevas ir geismui pasiduodantys Darius Gumauskas bei Vaida Butytė.

Ar išgėręs Manto Jankavičiaus herojus pasiduos geriausios draugės provokacijai perkelti jų jausmus į lovą? Ar Justės Zinkevičiūtės vaidinamos merginos santykiai su L.Pobedonoscevo lovelasu turi ateitį? Ar vienišiaus Valentino ašaros padės Įsimylėjėlių dienos vakarą rasti išsiilgtą moterį?

Atsakymai į visus šiuos klausimus jau vasario 8 dieną pagrindiniuose Lietuvos kino teatruose. Kaip teigia filmo kūrėjai - VALENTINAS VIENAS puikiai subalansuotas Valentino dienai, bet tinka ir Kovo 8-ajai.

Režisierius: Donatas Ulvydas, Edita Kabaraitė, Ričardas Marcinkus, Simonas Aškelavičius

Prodiuseris: Žilvinas Naujokas, Donatas Ulvydas

Vaidina: Mantas Jankavičius, Vytautas Šapranauskas, Gabija Ryškuvienė, Giedrius Savickas, Agnė Grudytė, Justė Zinkevičiūtė, Leonardas Pobedonoscovas, Darius Gumauskas, Vaida Butytė