N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Širdžių ėdikas (2012)
Playing For Keeps (2012)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2012-12-07
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Flirtas su karščiausiomis miesto moterimis skiriasi nuo flirto su buvusia žmona. Ypač tada, kai neapsisprendi, ko nori labiau: tęsti nesibaigiančius aistringus nuotykius ar susigrąžinti prarastą šeimą.

Gerardo Butlerio herojus Džordžas pats tuo įsitikina. Dailus ir žavingas vyras dalijo savo dėmesį į kairę ir dešinę, kol to nebeištvėrė jo žmona. Susikoncentravęs į karjerą ir karščiausias miesto merginas Džordžas bandė užsimiršti. Tačiau ne visada viskas klostosi taip, kaip nori – nutrūkus karjerai pašėlęs vyrukas atsigręžia į iširusią šeimą.

Mėgindamas paneigti savo mačo prigimtį, laviruodamas tarp būrio seksualiausių moterų Džordžas įsisuka į vilionių, intymumo ir nuolatinių pagundų sūkurį. Ar pavyks šarmingam gražuoliui palikti savo praeitį už nugaros ir susikurti naują gyvenimą?

Romantiškų akių savininkas Gerardas Butleris, fatališkoji Catherine Zeta-Jones, žavioji Uma Thurman bei šarmingoji Jessica Biel susitinka Gabriele Muccino režisuotoje romantinėje komedijoje „Širdžių ėdikas“.

Gerardas Butleris vienas iš Holivudo aktorių, gebančių ekrane įkūnyti galingus, pasaulį gelbstinčius herojus bei švelniomis akimis žvelgiančius romantikus. „Širdžių ėdike“ persipina abu G. Butlerio veidai. Aistringose scenose iki G. Butlerio tobulumo tetrūksta šūkio: „Tai – Sparta!“, o romantiškose – nosinaitės ašaroms nusišluostyti.



Režisierius: Gabriele Muccino

Scenarijus: Robbie Fox

Muzika: Andrea Guerra

Vaidina: Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman ir kt.