Vėžliuko Semio nuotykiai 2
Sammy's Adventures 2 (2012)
Žanras: Animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: Belgija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2012-11-09
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: zzz_Senas nenaudoti 2



Prieš porą metų apkeliavęs aplink pasaulį, gerokai paaugęs vėžliukas Semis grįžta su naujais draugais ir neįtikėtinais nuotykiais! Ir, be abejo, dubliuotas lietuviškai!

Lydėdami jaunus žuviukus į atvirą jūrą, Semis kartu su geriausiu savo draugu Rėjumi patenka į brakonierių tinklus ir yra parduodami didžiulį akvariumą turinčiam restoranui Dubajuje. Vos ten patekę Semis ir Rėjus iškart imasi kurti išsigelbėjimo planą, tačiau ištrūkti nėra taip paprasta. Mikliai susiradę naujų draugų ir sukurpę tobulą pabėgimo planą, du bičiuliai su nepalaužiamu ryžtu širdyse patraukia namų link.

Lietuviškai filmo personažus įgarsino žinomi aktoriai, į kurių gretas įsiliejo ir „Happyendless“ vokalistas bei naujojo TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ komisijos narys Saulius Prūsaitis, o visam dubliažo procesui dirigavo pats LRT vaikų žinių viktorinos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėjas Andrius Rožickas, dubliavęs jau daugiau nei 20 filmukų, tarp kurių ir „La Troškinys“, „Aukštyn“ bei „Ilgo plauko istorija”.

“Vėžliuko Semio nuotykiai 2” – puiki pramoga visai šeimai, nuobodžiauti neleisianti net ir mažiausiems jūsų pypliams. Beje, šio nuotaikingo lietuviškai dubliuoto animacinio filmuko trimatis vaizdas yra kažkoks „trimatiškesnis" nei tas, prie kurio esame įpratę. Įsitikinkite patys!



Režisierius: Ben Stassen

Prodiuseris: Gina Gallo

Scenarijus: Domonic Paris

Muzika: Ramin Djawadi

Lietuviškai įgarsino: Redita Dominaitytė, Vaidotas Martinaitis, Vytautas Rašimas, Evaldas Jaras, Saulius Prūsaitis, Robertas Aleksaitis, Vytautas Taukinaitis, Rolandas Boravskis, Gytis Balčiūnas, Airida Gintautaitė, Lina Budzeikaitė, Aurelijus Petrikauskas, Martynas Nedzinskas bei jaunieji aktoriai Laisvė Himalaya Hernandez, Vilnelė Kauneckaitė, Vainius Stasiulis ir Sakalas Stasiulis.