N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Balsuok už mane
Campaign, The (2012)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2012-09-21
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Pašėlusių komedijų “Ostinas Pauersas: Šnipas, Kuris Mane Suviliojo”, “Ostinas Pauersas - Auksinis narys”, "Paskutinis jaunikio išbandymas" ir "Paskutinis uošvių išbandymas" režisierius Jay'us Roachas grįžta smagiai pasijuokti iš rinkiminės kovos ypatumų ir šelmiškai pašiepti valdžios lovio siekiančius politikus, kuriuos šioje satyrinėje komedijoje vaidina "Elfas", "Rezervinis faras", "Taladegos naktų" lenktyninkas ir vienas iš "Įbrolių" Willas Ferrelis bei didžiausias "Pagirių Las Vegase / Tailande" ir "Vingiuoto kelio namo" begėdis Zachas Galifianakis.

Kemas Bredis (akt. W. Ferrellas) tikisi jau penktą kartą iš eilės laimėti rinkimus. Iki šiol jam tai pavykdavo gana lengvai, kadangi jis niekada neturėjo konkurento. Tačiau šįkart sklandžiam perrinkimui sutrukdo intymi balso pašto dėžutė, suteršusi "ištikimo krikščionio ir pavyzdingo vyro" įvaizdį - paaiškėja, kad Kemas turėjo romaną su viena iš savo šalininkių. Korumpuoti vietos verslininkai Glenas (iš TV6 serialo "Trečias luitas už saulės" mums puikiai pažįstamas aktorius Johnas Lithgow) ir Veidas (akt. Danas Aykroydas) nutaria pasinaudoti proga prastumti savąjį kandidatą ir įtikina Martį Haginsą (akt. Z. Galifianakis), miestelio turizmu besirūpinantį nevykėlį, stoti į rinkiminę kovą. Kongreso senbuvis nuvertina naująjį varžovą, o Marčio populiarumas, netikėtai, kyla kaip ant mielių.

Žaismingai vulgarus, nešvarus, ištvirkęs, anekdotinis politikos klounų mūšis be jokių taisyklių įsiplieskia sodriais įžeidimais, išgalvotais kaltinimais, idiotiškomis melagystėmis ir realių žmonių parodijomis. Šiame žaidime laimės tik vienas kandidatas, tad tegu laimi didžiausias nevykėlis!



Režisierius: Jay Roach (“Ostinas Pauersas: Šnipas, kuris mane suviliojo”, “Ostinas Pauersas - Auksinis narys”, "Paskutinis jaunikio išbandymas" ir "Paskutinis uošvių išbandymas")

Scenarijus: Chris Henchy (“Rezerviniai farai”), Shawn Harwell

Vaidina: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, John Lithgow, Dan Ayrkroyd, Uggy (šunelis iš sensacingos komedijos "Artistas")

Prodiuseriai: Will Ferrell, Adam McKay, Jay Roach, Zach Galifianakis.