N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Tamsos riterio sugrįžimas
Dark Knight Rises (2012)
Žanras: Drama, trileris, fantastinis, kriminalinis
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2012-07-27
Trukmė: 2h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Po rekordiškai sėkmingo "Tamsos riterio" ir nepamirštamo bepročio Džokerio šou, “Tamsos riterio sugrįžimas” mums žada didvyriškų Betmeno kančių finalą. Filmo režisierius Christopheris Nolanas aiškiai patvirtino, kad kito tęsinio nebus. Ar Tamsos riteris bus nužudytas? To nesužinosite iki pat premjerinių seansų, bet reklaminiai anonsai išduoda, kad neperšaunamą ir ugniai atsparų kostiumą užsimaukšlinęs Betmenas bus negailestingai kankinamas. Jis prisiims kaltę už visuomenės gerbiamo prokuroro Harvio Dento nusikaltimus ir 8 metus slapstysis nuo policijos persekiojimo, bet pateks į Gotamą užėmusio brutalaus ir pavojingo teroristo Beino spąstus.

Christopheris Nolanas ("Pradžia", "Tamsos riteris", "Betmenas: pradžia", "Prestižas", "Memento") užsitarnavo, kad kiekvienas jo filmas būtų krikštyjamas laukiamiausiu. Net jei nemėgtumėte komiksų ir kultinio Žmogaus-šikšnosparnio, negalėtumėte likti abejingi režisieriaus gebėjimui užlieti pribloškiančiais vaizdais, neįmanomais kaskadiniais triukais, aštrios įtampos susirėmimais, dramatiškomis intrigomis, gudriai užslaptintomis mįslėmis ir charizmatiškais personažais. Genialiai išnaudodamas talentingus aktorius, jis kuria reginius didžiausiam ekranui. Nenuostabu, kad iš šio naujojo Ch. Nolano filmo laukiame visi.



Režisierius: Christopher Nolan

Prodiuseris: Christopher Nolan, Charles Roven, Emma Thomas

Scenarijus: Jonathan Nolan, Christopher Nolan

Muzika: Hans Zimmer

Vaidina: Tom Hardy, Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine