N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Tedis
Ted (2012)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas Distribution
Kino teatruose nuo: 2012-08-17
Trukmė: 1h 46 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Didžiojo kino debiutantas, scenaristas ir prodiuseris Sethas MacFarlane pristato žaismingą ir labai juokingą komediją „Tedis“, kurios pagrindu tapo vaikiška istorija apie stebuklingai atgijusį žaislą.

Kalėdų naktį dešimtmetis Džonas sugalvoja norą ir, kaip bebūtų keista, kitą rytą jis išsipildo – mylimiausias berniuko pliušinis meškinas atgyja ir tampa geriausiu Džono draugu. Štai čia istorija įgauna nebe vaikišką posūkį. Augdamas kartu su Džonu (akt. Mark Wahlberg), po dvidešimt penkerių kartu praleistų metu Tedis (įgarsina akt. Seth MacFarlane) tampa nebe mielu pliušiniu meškinu, o seksualinių fantazijų prigrūstu keikūnu, rūkančiu marihuaną, dievinančiu vakarėlius ir vienos nakties nuotykius.

Regis, gyvenimas taip tęstųsi ir toliau, tačiau Džonas įsimyli gražuolę Lori (akt. Mila Kunis), o kartu su juo gyvenantis Tedis tampa didžiausiu Džono ir Lorės santykių kliuviniu. Kokia gi moteris norėtų gyventi su vyru, kurio kambariokas – įžūlus, ribų nežinantis pliušinis meškinas? Deja, ir Tedis nejaučia simpatijų Lorei bei daro viską, kad pastaroji paliktų Džoną. Tarp geriausių draugų įsiplieskia konfliktas, kurio baigtis neprognozuojama. Juk Tedis – tai didelis pliušinis meškinas, pasiryžęs padaryti viską, kad geriausias draugas liktų su juo.

Labai juokinga, netikėtai kitokia ir jokių ribų nepaisanti komedija „Tedis“ Lietuvoje pasirodys jau rugpjūčio 24 dieną.



Režisierius: Seth MacFarlane

Scenarijus: Seth MacFarlane ir Alec Sulkin

Muzika: Walter Murphy

Vaidina: Mila Kunis, Mark Wahlberg, Seth MacFarlane (Tedžio balsas), Giovanni Ribisi, Patrick Warburton ir kt.