Trys muškietininkai
The Three Musketeers (2011)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, romantinis
Sukurta: Didžioji Britanija, JAV, Prancūzija, Vokietija
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2011-10-14
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: zzz_N/A

Dėmesio! Šį filmą bus galima žiūrėti ir 3D formatu.

„Vienas už visus ir visi už vieną!“ - šaukia Atas, Portas ir Aramis.

Išradingasis pramoginio kino meistras Paulas W. S. Andersonas pristato šiuolaikinę kultiniu tapusio A. Diuma romano ekranizaciją. Erdvinį vaizdą kokybiškai perteikiančiomis kameromis nufilmuotas 3D vaizdas, puikių aktorių kolektyvas, greitas tempas, arklių gaudynės, įspūdingas ginklų arsenalas, skausmingos išdavystės ir žavūs viliotiniai – tai ir dar daugiau jūsų laukia žiūrint šį filmą.

„Trijų muškietininkų“ režisieriaus bei prodiuserio Paulo W. S. Andersono trileriai visada pulsuoja nevaldoma energija, vaizdo efektų piruetais, akrobatiniais triukais ir beprotiška vaizduote. XVII amžiaus išgalvotų karališkų intrigų spektaklyje jis savaip interpretuoja A. Dumas literatūrą ir gerai pažįstamus riterius įpainioja į keblius nesusipratimus.

Jauno ir karštakošio D'Artanjano neblėstanti energija įkvepia apgautus ir „nurašytus“ muškietininkus susikauti dėl teisybės, garbės, meilės ir laisvės. Jie nepasitiki apsimetėle samdoma žudike Miledi (režisieriaus žmona aktorė Milla Jovovich), nuožmiuoju Rošforu su randu ant skruosto (danų aktorius Madsas Mikkelsenas), galantiškuoju Bekingemo kunigaikščiu (širdžių daužytojas anglas Orlando Bloomas) ir maniakiškų polinkių turinčiu kardinolu Rišeljė („Oskaro“ premijos laureatas Christophe'as Waltzas), trokštančiu šaltakraujiškomis melagystėmis išprovokuoti Prancūzijos ir Anglijos karą, nuversti nuo sosto karalių Liudviką XIII ir pasisavinti karūną.

Režisierius: Paul W.S. Anderson („Absoliutus blogis“, „Svetimas prieš Grobuonį“, „Mirties lenktynės“).

Aktoriai: Orlando Bloom, Milla Jovovich, Ray Stevenson, Logan Lerman, Christoph Waltz, Luke Evans, Matthew Macfadyen, Juno Temple ir kt.