Įvairaus amžiaus žiūrovams
Meškiukas Jogis
Yogi Bear (2010)
Žanras: Komedija, animacija
Sukurta: JAV, Naujoji Zelandija
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2011-04-08
Trukmė: 1h 20 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

DĖMESIO! ŠIO FILMO ŽIŪROVAI VAIŠINAMI HARIBO VAISINIAIS GUMINUKAIS! Nesnauskite - guminukų skaičius ribotas.

DĖMESIO! Šis filmas rodomas "Digital 3D" ir įprastu kino formatu. Rinkdamiesi seansą būkite atidūs.

Nuostabaus Želėstauno parko gyventojų dienos slenka tarsi rojuje. Jie gyvena draustinyje, tad jiems nebaisūs medžioklės sezonai, o nuolatiniai parko svečiai dar ir skanėstais aprūpina. Tačiau vieną dieną parko egzistavimui iškyla grėsmė. Į kovą už parko išlikimą stoja protingiausias parko meškiukas Jogis.

Želėstouno parkas švenčia 100-ąsias metines, tačiau tai gali būti paskutinis „gimtadienis" - parkas jau ne toks populiarus kaip anksčiau ir sulaukia vis mažiau lankytojų. Tad meras Braunas (akt. Andrew Daly) nusprendžia uždaryti ir parduoti parką: aukšti, galingi medžiai - viliojantis kąsnelis medienos pramonei. Tai labai bloga žinia garsiausiems parko gyventojams - meškiukui Jogiui (akt. Dan Aykroyd) ir jo draugužiui Bubu (akt. Justin Timberlake). Jei meras Braunas parduos parką, jie neteks gimtųjų namų. Nežinia, kas laukia parko gyventojų, kai jame neliks nė vieno medžio - gal zoologijos sodas... Taigi, Jogis ir Bubu nutaria susivienyti su Želėstauno parko reindžeriu Smitu (akt. Tom Cavanagh), kad išgelbėtų gimtąjį mišką. Nors Jogis mano esąs protingesnis nei vidutinis lokys, tačiau sunkiausia užduotis, kurios jam teko imtis, buvo švarinti parko lankytojų lauknešėlius. Meškiukų Jogio ir Bubu laukia nelengva užduotis - jiems teks rimtai pasukti smegeninę ir išties paprakaituoti gelbstint gimtuosius namus.

Klasikinis jaunųjų žiūrovų pamėgtas animacinis filmas „Meškiukas Jogis" galiausiai pasiekė ir didžiuosius kino ekranus. Ir dar ne bet kokiu, o 3D formatu!

Režisierius: Eric Brevig

Aktoriai: Dan Aykroyd, Justin Timberlake, Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller, Nathan Corddry, Andrew Daly