Elizabettaunas
Elizabethtown (2005)
Žanras: Romantinis
Sukurta: Paramount Pictures
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2005-11-25
Trukmė: 2h 03 min
Cenzas: zzz_N/A

Dvi "karščiausios" šiuolaikinio Holivudo žvaigždės Orlando Bloomas ir Kirsten Dunst - nuostabioje istorijoje apie meilę ir kitus romantiškus netikėtumus.

Bėda po vieną nevaikšto - šio posakio teisingumu vieną dieną tenka įsitikinti filmo herojui Driu Beilorui (akt. O.Bloomas). Dėl jo kaltės kompanija, kurioje Driu dirba, patiria šimtų milijonų dolerių nuostolį ir išspiria herojų lauk. Jo asmeninis gyvenimas taip pat žlunga - palieka mylima mergina. Kai Driu pradeda nejuokais galvoti apie savižudybę, jis sužino dar vieną "linksmą" naujieną - mirė jo tėvas, gyvenęs tolimame Kentukio valstijos užkampyje Elizabettaune. Kaip ten bebūtų, ši žinia išgelbsti vaikinui gyvybę - būtent Driu velionis įpareigojo užtikrinti, kad būtų įvykdytas jo paskutinis noras. Taigi, dabar jis turi baigti svaičioti apie savižudybę vykti į savo gimtąjį miestelį.

Gyvenimas kupinas netikėtumų. Nuostabiausi dalykai kartais nutinka tada, kai to visiškai nesitiki. Tuo tenka įsitikinti ir Driu, kuris skrydžio metu susipažįsta su žavia stiuardese Kler (akt. Kirsten Dunst). Užsimezgusi pažintis netrukus virs meile, kuri iš esmės pakeičia herojaus gyvenimą…

Rež. Cameronas Crowe ("Džeris Magvairas", "Per žingsnį nuo šlovės", "Vanilinis dangus").

Vaidina: Orlando Bloomas ("Žiedų valdovas. Žiedo brolija", "Žiedų valdovas. Dvi tvirtovės", "Žiedų valdovas. Karaliaus sugrįžimas", "Juodojo vanago žūtis", "Karibų piratai: "Juodojo perlo" prakeikimas", "Troja", "Dangaus karalystė"), Kirsten Dunst ("Interviu su vampyru", "Džiumandži", "Uodega vizgina šunį", "Nekaltos savižudės", "Žmogus voras", "Žmogus voras 2", "Jausmų galia"), Susan Sarandon ("Telma ir Luiza", "Ystviko raganos", "Klientas", "Pamotė", "Alfis"), Judy Greer ("Vedybų planuotoja", "Ko nori moterys", "Adaptacija", "Staiga trisdešimties", "Kaimas"), Alecas Baldwinas ("Ištekėjusi už mafijos", "Raudonojo spalio" medžioklė", "Merkurijaus kodas", "Perl Harboras", "Katinas su skrybėle"), Jessica Biel ("Sekso pamokos", "Mobilusis").