Įvairaus amžiaus žiūrovams
Du broliai-tigrės vaikai
Two brothers (2004)
Žanras: Nuotykių
Sukurta: Universal Pictures
Platintojas: zzzForum Cinemas (UIP)
Kino teatruose nuo: 2004-12-17
Trukmė: 1h 49 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Egzotiški tolimi kraštai ir kvapą gniaužiantys nuotykiai, narsa ir išdavystė, pasiaukojanti draugystė ir velniška klasta, meilė ir nenuspėjami likimo vingiai - visa tai naujoje režisieriaus Jeano-Jacques'o Annaud nuotykių dramoje visai šeimai.

Nuošaliame tankių džiunglių užkampyje, pačioje Pietryčių Azijos širdyje stūkso didingos šventyklos griuvėsiai. Čia, tarp tūkstantmečių mūrų ir senovės dievų statulų pasaulį išvydo pagrindiniai šios nepaprastos istorijos herojai - broliai tigrai Kumalas ir Sangha. Kada nors jie turėjo tapti laukinių džiunglių karalystės valdovais, tačiau netrukus tigriukų likimai pasisuka visiškai netikėta linkme. Senosios šventyklos ramybę sudrumsčia nekviesti svečiai - žmonės. Jie išskiria broliukus. Kumalą sučiumpa atklydęs nuotykių ieškotojas Aidanas Makroris ir netrukus jaunasis tigras atsiduria cirke. Sanghą aptinka šiose vietose medžiojusio gubernatoriaus sūnus ir būsimasis džiunglių valdovo įpėdinis tampa egzotišku turtuolių žaisliuku, o vėliau - koviniu tigru, naudojamu karaliaus šeimai palinksminti rengiamose mirtinose laukinių žvėrių kautynėse. Tačiau tai - tik nepaprastų dviejų brolių nuotykių pradžia…

Ar kada nors Kumalas ir Sangha vėl išvys vienas kitą, ar sugrįš jie į savo džiunglių namus? Nuoširdi, jaudinanti istorija tikrai nepaliks abejingų nei mažųjų, nei suaugusiųjų žiūrovų.

Rež. Jeanas-Jacques'as Annaud ("Kova dėl ugnies", "Rožės vardas", "Lokys", "Meilužis", "Septyneri metai Tibete", "Priešas prie vartų" ).

Vaidina: Guy Pearce'as ("Los Andželo paslaptys", "Plėšrūnas", "Kovos taisyklės", "Memento", "Grafas Montekristas", "Laiko mašina"), Jeanas-Claude'as Dreyfusas, Freddie Highmore'as, Onhas Nguyenas, Philippine Leroy-Beaulieu.