N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Kloja
Chloe (2009)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV, Kanada, Prancūzija
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2010-05-14
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Ideali Katerinos ir Deivido santuoka ima byrėti, kai moteris, į širdį įsėlinus abejonei, nutaria išbandyti vyro ištikimybę.

Iš pažiūros Deivido (akt. Liam Neeson) ir Katerinos (akt. Julianne Moore) santuoka ideali. Jie abu padarę karjeras: jis – žinomas muzikos profesorius, ji - puiki gydytoja. Jų sūnus (akt. Max Thierot) nepaprastai talentingas ir daug žadantis paauglys. Tačiau Katerinos širdyje kirba abejonės. Ji jaučia, kad jų santuokai iki idealios dar toli. Karjeros ir vaiko auginimas nejučia ištrynė iš jų gyvenimo intymumą ir paprastą nuoširdų bendravimą. Slopinamos abejonės suveša, kai Deividas pavėluoja į lėktuvą, skrendantį atgal į Torontą, o Katerinai tenka atsiprašinėti svečių, susirinkusių į netikėtą vyro gimtadienio vakarėlį.

Katerina ima įtarinėti, jog Deividas turi meilužę. Ji įsitikinusi, kad Deividas ne šiaip sau pavėlavo į lėktuvą. Tokios mintys tarsi kirminas ima graužti Kateriną ir viena atsitiktinė pažintis paskatina ją patikrinti vyro ištikimybę: viešbučio bare ji susipažįsta su aukštos klasės mergina pagal iškvietimą. Klojė (akt.Amanda Seyfried) – intelektuali ir įspūdinga gražuolė, kurią būtų galima pavadinti šiuolaikine geiša. Ji suteikia vyrams tai, ko jiems trūksta gyvenime, tačiau jos paslaugos įkandamos ne visiems. Katerina paaiškina, jog įtaria vyra svetimavimu ir su Klojė pagalba nori patikrinti, ar vyras ryžtųsi dar vienam romanui. Ji žino, kad Klojė – idealus variantas: jos vyras tikrai nesusidomėtų pigia vištele. Klojė darbas – suvilioti Deividą ir pateikti Katerinai ataskaitą apie visas pasimatymų detales.

Klojė – patyrusi mergina pagal iškvietimą. Suvilioti vyrą jai nėra didelis iššūkis, o jei kartais pasitaiko kietesnis riešutėlis, ji nuo to patiria tik didesnį malonumą. Nors Katerina seniai praradusi ryšį su vyru ir jis jai tapo mįsle, tačiau Klojė nesunkiai perkanda jį ir patraukia jo dėmesį. Katerina tikisi, kad jos vyras nepasiduos pagundoms ir į kiekvieną susitikimą su Klojė ateina vildamasi, jog jų santuoką dar galima išgelbėti. Deja, Klojė kaskart pasakoja vis pikantiškesnes istorijas. Tačiau, kad ir kaip bebūtų keista, Katerina negali – nepaisant to, kokios nemalonios tai žinios - užsidengti ausų ir klausosi Klojė pasakojimų. Supratusi, kad vyras užkibo ant kabliuko, Katerina tęsia šį keistą žaidimą: ji ir toliau moka Klojė už vyro suvedžiojimą, ir toliau klausosi jos pasakojimų apie Deividą.

Kur nuves šis keistas slaptų aistrų trikampis? Ir kokie motyvai iš tikrųjų slypi slapčiausiose Klojė, Katerinos ir Deivido proto kertelėse?



Režisierius: Atom Egoyan

Aktoriai: Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Max Thierot, R. H. Thomson, Nina Dobrev, Mishu Vellani, Julie Khaner, Laura DeCarteret