N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Adrenalinas 2
Crank: High Voltage (2009)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2009-04-17
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Antrojoje filmo „Adrenalinas", pasirodžiusio 2006-aisiai metais, dalyje samdomą žudiką Čevą Čelijosą (akt. Jason Statham) sutinkame ten, kur palikome praėjusioje dalyje - jis krenta nuo daugiaaukščio stogo. Vos pasiekęs žemės paviršių Čevas patenka į kiniečių medikų rankas. Jis patenka tiesia ant operacinio stalo ir atrodo jo likimas aiškus - organų donorystė. Tačiau medikai spėja išoperuoti tik širdį ir jos vieton patalpinti dirbtinį pakaitalą. Tikroji Čevo širdis iškeliauja pas kinų gangsterį.

Čevas leidžiasi po visą Los Andželą vaikytis kinų gangsterį, pavogusį jo širdį, o vietoj jos Čevo krūtinėn įdėjusį dirbtinį prietaisą, kuris kraują po organizmą varinėja tik periodiškai pakraunamas elektros energija. Naująją „širdį" Čevas privalo pakrauti kas valandą,, tarsi kokį vėtytą ir mėtytą atitarnavusį ir niekam tikusį mobilų telefoną. Jei jis nesuspės, „širdis" sustos ir Čevo laukia mirtis.

Dabar didieji jo priešai laikas ir kinietis gangsteris su visa pakalikų gauja. Jie padarys viską, kad Čevas pernelyg nepriartėtų, o laikas... Na Čevui teks pasistengti kas valandą pakrauti „širdį" elektros energija. Jis nesustabdys niekas - kai ant plauko kabo gyvybė, pasidaro nebaisūs nei automobilio akumuliatoriaus pakrovėjai, nei aukštos įtampos laidai, nei transformatorinės. Visa laimė, kad Čevas turi angelą sargą ištikimąją Evę (akt. Amy Smart) ir dar keletą draugų.

Pirmojo filmo „Adrenalinas" gerbėjų tęsinyje „Adrenalinas 2" laukia tos pačios žvaigždės, atliekančios pagrindinius vaidmenis - Jason Statham, Amy Smart, Reno Wilson ir Dwight Yoakam. Taip pat išvysite tokias garsenybes kaip David Carradine bei „Linkin Park" vokalistą Chester Bennington

Režisierius: Mark Neveldine, Brian Taylor

Scenarijaus autorius: Mark Neveldine, Brian Taylor

Vaidina: Jason Statham, Amy Smart, Bai Ling