Įvairaus amžiaus žiūrovams
Boltas
Bolt (2008)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2009-02-27
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Dubliuota lietuviškai

Superherojais ir TV žvaigždėmis būna ne tik žmonės

Susipažinkite: šuo Boltas. Tiksliau, super-šuo. Kiekviena Bolto (jį įgarsina Johnas Travolta) diena yra kupina nuotykių, pavojų ir intrigos. Bent jau tol, kol Boltas filmuojamas.

Serialo apie šunelį – superherojų pagrindinė žvaigždė Boltas, užgesus rampų šviesoms, tampa paprastu aviganiu be jokių ypatingų galių, pomėgių ar adrenalino dozių.

Tačiau šlovė apsuka galvas ne tik žmonėms. Boltas pamažu įtiki, kad jam iš tiesų pavaldūs gamtos dėsniai ir superherojaus galios.

Viskas būtų buvę gerai, jei ne apmaudi klaida, dėl kurios Boltas iš Holivudo visai netyčia nugabenamas į Niujorką. Ir ten paliekamas vienui vienas. Tiesa, neilgam: šalia jo netrukus atsiranda du keistoki personažai. Iš jaukių namų į gatvę išmesta katė Mitens ir nuo televizoriaus (na, kaip nuo narkotikų) priklausomas žiurkėnas Rino.

Desperatiškai trokšdamas sugrįžti į savo pamėgtos šlovės spindesį ir švelnias savo šeimininkės rankas iki kitos laidos filmavimo, Boltas ryžtasi žygdarbiui – savarankiškai, be antgamtiškų galių pagalbos, sugrįžti į namus.

Rež. Chrisas Williamsas („Glago svečias“), Byronas Howardas.

Įgarsino: Johnas Travolta („Laukiniai šernai“, „Būk kietas“, „Vienišos širdys“, „Plona raudona linija“, „Pagrindinės spalvos“, „Lūžusi strėlė“, „Operacija ‚Kardžuvė‘“, „Maiklas“, „Fenomenas“, „Dviveidis“, „Meilės daina Bobiui Longui“, „Bulvarinis skaitalas“), Miley Cyrus („Mano gyvenimo žuvis“, „Mokyklos miuziklas 2“, TV serialas „Hana Montana“), Malcolmas McDowellas („Pasmerktųjų diena“, „Helovynas“, „Hidalgas“, „Aš – šnipas“, „Kompanija“, „Prisukamas apelsinas“, TV serialai „Įstatymas ir tvarka“, „Supermenas“, „Vienuolis“), Diedrichas Baderis („Kiečiausi Spartos vyrai“, „Vyriškas ping-pongas“, „Mis slaptoji agentė 2“, „Ledynmetis“, „Ant bangos“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „Heraklis“), Seanas Donnellanas („Karalystė“, „Lukas skruzdėliukas“, TV serialai „Vienuolis“, „Žmogus-šikšnosparnis“), Susie Essman („Mylėk ir tikėk“, „Apgultis“, „Vulkanas“, „Krokodilas Dandis 2“, TV serialas „Įstatymas ir tvarka“), Markas Waltonas („Misija: Karvės“, „Viščiukas Cypsius“).

Lietuviškai įgarsino: Severija Janušauskaitė, Tauras Cizas, Donatas Šimukauskas