Įvairaus amžiaus žiūrovams
Čihuahua iš Beverli Hilso
Beverly Hills Chihuahua (2008)
Žanras: Nuotykių komedija
Sukurta: Walt Disney Pictures
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2009-02-06
Trukmė: 1h 31 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Niekada nepalikite savo chihuahua šunelio vieno

Išpaikinta, kaip turbūt ir absoliučiai visi chihuahua veislės šuneliai, kalytė Chloja (ją įgarsino Drew Barrymore) gyvena Beverli Hilse. Gyvena be rūpesčių ir džiaugiasi jokio debesėlio netemdoma kasdienybe. Šalia sukiojasi tos pačios veislės šuniukas Papi (įg. George‘as Lopezas), iš meilės Chlojai visiškai pametęs galvą, tačiau kadangi yra nekilmingas ir neturi specialių chihuahua batukų, Chloja į jį dėmesio nekreipia. Kaip ir į daugumą dalykų, vykstančių aplink ją.

Toks nerūpestingas gyvenimas tęsiasi tol, kol vieną dieną nutinka nelaimė. Chloja atsiranda Meksikoje. Ir ne tuo būdu, kuriuo yra pripratusi kur nors atsidurti – t.y., savo šeimininkės rankinėje. Kalytė pasimetusi, labai nedaug kalbanti ispaniškai ir pamažu suvokianti, kad liko visiškai viena.

Drebančiai iš baimės Chlojai tenka pasikliauti nepažįstamųjų gerumu. Vienas iš tokių – vokiečių aviganis Delgado (įg. Andy‘is Garcia), pamatęs bejėgę būtybę ir saugantis, kad šioji nenuklystų dar toliau nuo namų.

O tuo tarpu Beverli Hilse dėl Chlojos dingimo baigiantis išprotėti Papi surenka į vieną krūvą tris šunis, du žmones, klastingą žiurkę ir neurotikę iguaną bei lydimas šios margos draugijos, patraukia Meksikon – kad saugiai namo pargabentų savo tikrąją meilę.

Rež. Raja Gosnell („Vienas namuose 3“, „Didžiosios motušės namai“, „Dar nebučiuota“, „Skūbis Dū“, „Tavo, mano ir mūsų“).

Įgarsino: Placido Domingo, Drew Barrymore („Muzika ir žodžiai“, „50 pirmų pasimatymų“, „Čarlio angelai“, „Dar nebučiuota“, „Vedybų dainininkas“, „Klyksmas“, „Veino pasaulis 2“, „Donis Darko“), Andy‘is Garcia („Oušeno vienuoliktukas“, „Oušeno dvyliktukas“, „Oušeno tryliktukas“, „Rūkstantys tūzai“, „Amerikietiška ruletė“, „Juodasis lietus“, „Desperatiški veiksmai“, „Krikštatėvis 3“), Piper Perabo („Pašėlusios kojotės“, „Rokio ir Bulvinklio nuotykiai“, „Nes aš taip pasakiau!”, „Urmu pigiau“, „Urmu pigiau 2“, „Edisonas“), Jamie Lee Curtis („Melas vardan tiesos“, „Žuvelė vardu Vanda“, „Helovynas“, „Helovynas. Po 20-ies metų“, „Išleistuvių naktis“, “Rūkas“, „Meilės laiškai“), Cheech Marinas („Teroro planeta“, „Desperado“, „Nuo sutemų iki aušros“, „Kartą Meksikoje“, „Šnipų vaikučiai“, „Pusryčiai su Einšteinu“, „Pinokis“), Luisas Guzmanas („Narkotikų kelias“, „Pykčio terapija“, „Nevykėlių mokykla“, „Sveiki atvykę į Kolinvudą“, „Neįtikėtinos Lemonio Sniketo istorijos“, „Apsvaigę nuo meilės“, „Magnolija“, „Soltono jūra“, „Gyvatės akys“), Edwardas Jamesas Olmosas („Bėgantis skutuvo ašmenimis“, „Kelias į Eldoradą“, „Džekas ir Marilyn“, „Selena“, TV serialas „Majamio policija“), Alexas Mendoza (TV serialai „CSI kriminalistai“, „Ksena, karingoji princesė“, „Beverly Hills, 90210“).