Ketverios kalėdos
Four Cristmases (2008)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2008-12-19
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: zzz_N/A

Žaviosios porelės tėveliai yra išsiskyrę ir sukūrę kitas šeimas...Iš viso išeitų net keturios! Kaip per Kalėdas aplankyti keturias naujas šeimynėles ir visur suspėti? Ar aktoriams Vincui Vaughnui ir Reese Witherspoon pavyks susidoroti su užduotimi ir visiems įtikti, pamatysite pažiūrėję linksmą šios žiemos komediją „Ketverios Kalėdos“.

Jokių vestuvių ir laidotuvių, tik KALĖDOS.

Kai laimingai gyvenanti, dar nesusituokusi San Francisko porelė Keitė ir Bradas pabunda ūkanotą Kalėdų rytą, jie staiga supranta, kad palaimingos ir egzotiškos Kalėdinės atostogos gali virsti į nesibaigiantį šeimos narių lankymo maratoną! Nors ir kaip jie norėjo išvengti tokios Kalėdų rutinos, atrodo, tokioms svajonėms nebus lemta išsipildyti. Kai Keitė ir Bradas pagalvoja, kad jiems teks praverti net keturių jų naujų giminaičių namus, kad kiekvienuose teks girdėti “laimingų Kalėdų”, “prašom prie stalo”, “valgykit, vaikeliai” ar “kada vestuvės”, - bet kokia šventė bet kokiems kantruoliams gali tapti tikru košmaru. Bet, kaip sakant, pareiga yra pareiga. Abu imasi Kalėdų žygio, prisiversdami, juokindami, bandydami tą buvimą “laimingose šeimynėlėse” sutrumpinti…Bradas skaičiuoja minutes ir sekundes, kaip greičiau pabėgti nuo tėvų, patėvių ir naujojo sūnėnų ir dukterėčių asortimento, tuo tarpu Keitė visame tame įžvelgia naujų dalykų O dienos pabaigoje ji supranta, kad ankščiau beprotiškai atrodę mamų ir tėvų pasirinkimai nėra jau tokie neprotingi!

Režisierius: Seth Gordon

Aktoriai: Reese Witherspoon („Pagrobti ir perduoti“, „Tuštybių mugė“, „Legali blondinė„ , „Ties jausmų riba“).....Keitė Vince Vaughn („Slėpkit pamerges!“, „Celė“, „Kvadratas“, „Starskis ir Hečas“, „Ponas ir ponia Smitai“, „Išsiskyrimas“, „Būk kietas“, „Seksas ir miestas. I Epizodas“ )................Bradas