KVAILIŲ AUKSAS
Fool's Gold (2008)
Žanras: Romantinė veiksmo komedija
Sukurta: Warner Bros.
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2008-05-09
Trukmė: 1h 53 min
Cenzas: zzz_N/A

Naujasis filmo „Hičas meilės specialistas“ režsieriaus darbas.

Neseniai ši nuostabi porelė bandė laimėti originalias lažybas romantinėje komedijoje „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“, o dabar žavioji Kate Hudson bei moterų numylėtinis Matthew McConaughey sugrįžta romantinėje nuotykių komedijoje „Kvailių auksas“.

Simpatiškas nardytojas bei lobių ieškotojas Benas „Finas“ Fineganas yra apsėstas idėjos surasti legendinius karališkus lobius, įvertintus net 500 mln. JAV dolerių. 1715 m. uragano metu Karibų jūroje nuskendo brangenybes ir aukso karūnas, sukrautas net į 40 skrynių, gabenęs laivas. Daug laiko ir jėgų paskyręs šių lobių paieškai, Benas prarado brangiausia, ką turi gyvenime – žmoną Tesę ir mylimą laivą.

Kai atsigavusi po skyrybų Tesė pradeda naują gyvenimą ir susiranda darbą milijardieriaus Naidželio jachtoje, Benas šiaip ne taip aptinka pėdsakus, vedančius prie lobių. Tesę šokiruoja Beno pasirodymas turtuolio jachtoje - vaikinas savo žavesiu pakeri milijardierių ir jo išlepintą dukrelę. Apsukruolis įtraukia turtingąją šeimynėlę į savo nuotykius, tikėdamas, kad aptikti lobių pėdsakai pagaliau atneš jam sėkmę. Benas įtikina Naidželą ir jo dukrą Džemą prisidėti prie trijų šimtų metų senumo paslapties atskleidimo. Tesė nenori prarasti puikaus šanso į paviršių iškelti išsvajotus turtus - aistra nuotykiams užvaldo ir ją.

Vis dėlto, didžiausia žmonijos istorijoje lobių medžioklė bus labai pavojinga ir sudėtinga. Paaiškėja, kad buvęs Beno mokytojas Mo Fičas, dabar tapęs aršiausiu jo priešu, taip pat nusitaikė užvaldyti karališkuosius Ispanijos lobynus...

Viliojantys egzotiški Bahamų vaizdai, kunkuliojančios aistros, gražūs nudegę kūnai, puikus aktorių duetas, romantiška meilės istorija ir kvapą gnaiužiantys nuotykiai, suteiksiantys žiūrovams geras emocijas.