Mamma Mia!
Mamma Mia! (2008)
Žanras: Romantine muzikine komedija
Sukurta: Universal Pictures
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2008-07-18
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: zzz_N/A

"Mamma Mia!" - garsaus miuziklo, kuris yra paremtas legendinės grupės "ABBA" dainomis, ekranizacija. Tai istorija apie nuotaką, bandančią surasti savo tikrąjį tėvą...

Nepriklausomos vienišos motinos Donos (vaid. akt. M. Streep), valdančios nedidelį viešbutuką idiliškoje Graikijos saloje, aštuoniolikmetė duktė Sophie Sheridan (vaid. akt. Amanda Seyfried) nerimauja: artėja jos vestuvių diena, o ji nežino, kas yra jos tėvas... Juo galėjo būti bet kuris buvęs jos motinos gerbėjas: Sam Carmichael (vaid. akt. Pierce Brosnan), Bill Austin (vaid. akt. Stellan Skarsgård) arba Harry Bright (vaid. akt. Colin Firth). Vienintelis būdas tai išsiaiškinti, Sophie manymu, yra pakviesti visus tris į vestuvių pokylį, ką ji paslapčia ir padaro. Trys vyrai grįžta į praeitį Viduržemio jūros rojuje, kur jie lankėsi prieš beveik 20 metų. Saloje, pilnoje galimybių, sužydės nauja meilė ir pabus seni romanai. Tai motinos ir dukters, senų draugų ir naujai atrastos šeimos šventė.

"Mamma Mia!" - istorija, įkvėpta "ABBA" dainų magijos: kino filme skamba nesentančios "Dancing Queen", "S.O.S.", "Money, Money, Money", "Take a Chance on Me" populiariosios grupės dainos.