Nenurodyta
Superhero Movie
Superhero Movie (2008)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2008-04-11
Trukmė: 0h 01 min
Cenzas: Nenurodyta

Kiek superherojų reikia, kad išgelbėti pasaulį? Gal užtektų vieno, bet labai gero? O jei jis ne toks jau šaunus? Na, gal net truputį nevykėlis. Gal tada derėtų pasikviesti į pagalbą dar ką nors? Sutikite naują ir kitokią superherojų komandą.

Mokyklos nevykėlis Rikas (akt. Drake Bell) yra ne paprastas nevykėlis, o tiesiog supernevykėlis. Jį visur persekioja nesėkmės. Jei gali nutikti kas nors kvailo ir bjauraus arba gali nenutikti, tai Rikui tai būtinai nutinka. Jis būtinai pavėluoja į autobusą, o jei jam pavyksta jį pasivyti, tai taip ir lauk, kad autobuso durelės atsidarys tiesiai Rikui į nosį.

Didžioji nesėkmė (o gal ir sėkmė) Riką ištinka ekskursijos į genetinių modifikacijų laboratoriją metu. Iš izoliuoto konteinerio nepaaiškinamu būdu pasprunka genetiškai modifikuotas laumžirgis. Spėkite, kam jis įkando? Aišku nevykėliui Rikui.

Neilgai trukus, Rikas pajunta prasidėjusius pokyčius: padvigubėja jo jėgos, jis tampa žaibiškai vikrus, o ant pirštų ima augti smulkūs šereliai. Abejonių nelieka – Rikas pavirto į superherojų, turintį antžmogiškų galių. Rikas, daug nemąstęs, pasivadina Laumžirgiu ir, pasipuošęs nauju žaliu triko, puola gelbėti pasaulio. Tik, deja, jis pamiršo, jog yra nevykėlis ir supergalios čia nieko nepakeis...

O gražaus darbelio naujai iškeptas superherojus nestokoja. Jei tik Rikas mokėtų naudotis savo supergaliomis... Baisiausias jo priešas Smėlialaikrodis (akt. Christopher McDonald) jau nusitaikė į milijonus gyvybių. Jo didžiausias troškimas – tapti nemirtingu. Tai pasiekti piktavalis Smėlialaikrodis gali vogdamas gyvybinę kitų žmonių energiją.

Žioplinėti nėra kada ir Rikas, pamiršęs, jog nė neįsivaizduoja, kaip reikia gelbėti pasaulį, griebia jautį už ragų – tai yra Smėlialaikrodį už... Na, būtų pagriebęs, jei ne tas nelemtas žalias triko. Spaudžia, prakeiktasis, visas įmanomas ir neįmanomas vietas. Tokiame sudėtingame darbe tikrai praverstų profesionalo pagalba.

O pagalba jau skuba... Nematomoji mergina (akt. Pamela Anderson), Ernis (akt. Craig Bierko), Žmogus Fakelas (akt. Simon Rex) petys petin stoja į kovą su blogiu. Laumžirgis dabar jau ne vienas. Jo užnugary – visa patyrusių superherojų komanda.

Ar jiems pavyks nugalėti piktąjį Smėlialaikrodį? Ar jie išgelbės pasaulį? Atidžiai žiūrėkite, nes kvatodami dar nepastebėsite.

„Superherojus“ - nauja juostų „Pats baisiausias filmas“ ir „Nuogas ginklas“ kūrėjų dovana komedijų gerbėjams.