Nenurodyta
Aš esu legenda
I am Legend (2007)
Žanras: Mokslinės fantastikos siaubo filmas
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2008-01-25
Trukmė: 1h 48 min
Cenzas: Nenurodyta

Garsaus rašytojo Richardo Mathesono siaubo romano "Aš esu legenda" ekranizacija.

Intriguojanti režisieriaus Franciso Lawrence'o postapokaliptinė istorija.

"Aš - Robertas Nevilis, vienintelis išgyvenęs Niujorke.

Ar dar liko kas nors gyvas?

Jei išgyvenai, atsiliepk! Tu esi ne vienas!"

Dirbtinai sukurtas negailestingas virusas išplito visoje planetoje, sunaikindamas viską. Jis neišgydomas ir nesulaikomas...

Viruso nepajėgė sustabdyti net garsus mokslininkas Robertas Nevilis (Willas Smithas), nepaaiškinamomis aplinkybėmis vienintelis likęs neužkrėstas. Jis - ko gera, yra paskutinis žmogus Žemėje. Klajodamas tarp Niujorko griuvėsių jis ieško kitų išlikusių. Pasirodo, Robertas Nevilis nėra vienintelis gyvenojas planetoje, tik nuo to jam ne geriau. Kiti išgyvenusieji virto siaubingais kraugeriais mutantais ir stebi kiekvieną Nevilo žingsnį. Vampyrai laukia, kol mokslininkas padarys lemtingą klaidą - kad galėtų jį sunaikinti. Robertas supranta, kad žmonijos ateitis - jo rankose, todėl atkakliai bando virusą įveikti, imuninei sistemai panaudodamas savo kraują. Tik nelengva vienam atlaikyti griūvantį pasaulį: naktį vienišam grumtis dėl savo gyvybės, o dieną ieškoti paslaptingo viruso šaknų.



Vaidina: WILL SMITH („Vyrai juodais drabužiais“,“Nepriklausomybės diena“, „Pašėlę vyrukai“, „Hičas“, „Laukiniai vakarai“), SALLI RICHARDSON („Anakonda 2: kruvinos Orchidėjos beieškant“, „Baikeriai“, „Būrys“), ALICE BRAGA („Dievo miestas“, ‚“Raudonas diržas“), CHARLIE TAHAN (“Žmogus-voras 3“)

Režisierius: Francis Lawrence („Konstantinas“) žemę“)