Nenurodyta
Kebab Connection
Kebab Connection (2006)
Žanras: Vaidybinis filmas
Sukurta: Vokietija
Platintojas: Goethe’s institutas
Kino teatruose nuo: 2007-09-21
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: Nenurodyta

Režisierius: Anno Saul

Scenarijaus autorius: Fatih Akin, Ruth Toma, Jan Berger, Anno Saul

Operatorius: Hannes Hubach

Montažas: Tobias Haas

Muzika: Marcel Barsotti

Vaidina: Denis Moschitto, Nora Tschirner, Güven Kira?, Hasan Ali Mete, Adnan Maral, Adam Bousdoukos, Cem Akin, Tatjana Velimirov, Sibel Kekilli, Paul Faßnacht, Andrea Paula Paul, Nursel Köse, Romina Fütterer, Fahri Yardim, Marion Martienzen, Jessica McIntyre, Charlotte Crome ir kt.

Ibo, kūrybingas ir chaotiškas turkas iš Hamburgo, didelis Bruce Lee gerbėjas, apie nieką kitą gyvenime taip nesvajoja, kaip sukurti pirmąjį vokišką Kung Fu filmą. Sukūręs reklaminį filmuką apie dėdės turkiško kebabo parduotuvėlę, per naktį jis tampa slapta kvartalo žvaigžde ir naujuoju Stevenu Spielbergu.

Ibo draugės Titzi nėštumas apverčia jo gyvenimą aukštyn kojom. Jaunuolio tėvas Mehmetas prieštarauja sūnaus ketinimams, nes jo vaiko mama nėra turkė. Būsimam tėvui besiruošiant pokyčiams ir jau įsivaizduojant save bestumiantį vaiko vėžimėlį, Titzi jį taip pat išprašo iš savo gyvenimo.

Ibo belieka jo seni draugai ir reklaminiai filmai. Bei jausmas, kad jis norėtų susigrąžinti savo senąjį gyvenimą - ypatingai Titzi, taip pat tėvą, o labiausiai visą šeimą...