N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Rūkstantys tūzai
Smokin' aces (2007)
Žanras: Kriminalinis veiksmo filmas
Sukurta: Universal Pictures
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2007-03-16
Trukmė: 1h 49 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Naujoje stilingo trilerio „Narkotikų mafijos baronas“ režisieriaus Joe‘o Carnahano kriminalinėje veiksmo justoje „Rūkstantys tūzai“ surinktas visas aktorių žvaigždynas. Šalia Beno Afflecko, Andy‘o Garcia, Jeremy‘io Piveno, Ray‘aus Liotta‘os ir Martino Hendersono didžiajame ekrane debiutuoja ir muzikos pasaulio žvaigždės – Alicia Keys ir Common.

Mafijos vadeiva Primo Sparazza (akt. Josephas Ruskinas) pažada apvalią sumelę už Badžio Izraelio, dar turinčio Tūzo pravardę (akt. Jeremy‘is Pivenas), galvą. Tūzas yra vieno Las Vegaso viešbučio scenos magas - mėgėjas, nusprendęs liudyti teisme prieš miesto mafiją. Federalinis tyrimų biuras, nujausdamas, jog gali pasinaudoti Tūzu, kad pričiuptų mafijos bosą, paskiria būsimajam liudytojui dviejų FTB agentų (akt. Ray‘us Liotta ir Ryanas Reynoldsas) apsaugą. Agentai nusprendžia, kad saugiausia vieta laukti yra viešbučio „Lake Tahoe“ apartamentai viršutiniame aukšte.

Kai žinia apie atlygį už Tūzo galvą pasklinda samdomų žudikų ir norinčių jais tapti sluoksniuose, visi staiga suvokia, kad tai puiki proga susišluoti apvalią sumelę ir išsirengia į vargšo mago medžioklę. Badis Izraelis, saugomas dviejų FTB agentų, leidžia laiką viešbučio apartamentuose, o marga žudikų kompanija dalyvauja lenktynėse vieni su kitais bei su laiku šioje makabriškoje Tūzo eliminavimo rungtyje.



Rež. Joe Carnahanas („Narkotikų mafijos baronas“)

Vaidina: Benas Affleckas („Gerasis Vilas Hantingas“, „Armagedonas“, „Dogma“, „Perl Harboras“), Andy‘is Garcia („Oušeno vienuoliktukas“, „Desperatiški veiksmai“, „Krikštatėvis III“), Ray‘us Liotta („Geri vyrukai“, „Hanibalas“, „Kokainas“, „Tapatybė“), Jeremy‘is Pivenas („Piko valanda 2“, „Juodojo vanago žūtis“, „Bučiuok merginas“, TV serialas „Kupidonas–meilės pasiuntinys“), Alicia Keys.