Mano super buvusioji
My Super Ex-Girlfriend (2006)
Žanras: Komedija
Sukurta: 20th Century Fox
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2006-09-01
Trukmė: 1h 38 min
Cenzas: zzz_N/A

Skirtis su mylimaisiais dažniausiai būna skaudu ir nelengva. O kartais – ir velniškai pavojinga. Taip, kaip šios pašėlusios komedijos herojui Metui Saundersui (akt. L.Wilsonas).

Kai jaunas niujorkietis Metas susipažįsta su nuostabiąja Džene Džonson (akt. U.Thurman), atrodo, jog pagaliau jis rado tiesiog TOBULĄ merginą. Ji žavi, seksuali, turi idealią figūrą ir puikų humoro jausmą. Tačiau laikui bėgant paaiškėja, jog tai, kas taip ryškiai spindėjo, visai nėra auksas. Kuo ilgiau Metas bendrauja su Džene, tuo daugiau neigiamų “svajonių merginos” savybių išryškėja. Ji pernelyg reikli, valdinga, pavydi ir siekianti kontroliuoti savo vaikino gyvenimą. Vieną gražią dieną Meto kantrybės taurė persipildo ir jis ryžtasi nutraukti santykius su diktatoriaus įpročių negalinčia atsikratyti drauge. Tačiau tai padaryti, pasirodo, ne taip paprasta.

Paaiškėja, kad Dženė – ne paprasta, o… supermergina. Tiksliau tariant – superherojė, apdovanota nepaprastomis galiomis. Ir ji nedvejodama pradeda jomis naudotis, siekdama žūtbūt susigrąžinti savo buvusį vaikiną. Dženės įtūžis dar labiau sustiprėja, sužinojus, jog Metas užmezgė romaną su savo kolege Hana (akt.A.Farris). Velniop meilę! Dabar supermergina trokšta keršto ir vargas tam, kas pasipainios jos kelyje…

Rež. Ivanas Reitmanas (“Vaiduoklių tramdytojai”, “Dvyniai”, “Vaiduoklių tramdytojai II”, “Vaikų darželio policininkas”, “Jaunėlis”, “Tėvo diena”, “Šešios dienos, septynios naktys”, “Evoliucija”).

Vaidina: Uma Thurman („Pavojingi ryšiai“, „Dženifer 8“, „Bulvarinis skaitalas“, “Nužudyti Bilą: I dalis”, “Nužudyti Bilą: II dalis”, “Būk kietas”, “Prodiuseriai”), Luke’as Wilsonas (“Klyksmas 2”, “Čarlio angelai”, “Užsispyrusi blondinė”, “Karališkieji Tenenbaumai”, “Griausmingieji Čarlio angelai”, “Užsispyrusi blondinė 2”, “Aplink pasaulį per 80 dienų”, “Sveika, sužadėtine”), Anna Faris (“Pats baisiausias filmas”, “Pats baisiausias filmas 2”, “Pats baisiausias filmas 3”, “Pats baisiausias filmas 4”, “Kuprotas kalnas”), Eddie Izzardas (“Oušeno dvyliktukas”).