N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Stounas
Stone (2010)
Žanras: Trileris / Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Incognito Films
Kino teatruose nuo: 2010-10-08
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Pagaliau tai įvyko. Skirtingų epochų geriausi aktoriai – dviejų „Oskarų“ laureatas Robertas De Niro ir du kartus „Oskarui“ nominuotas Edwardas Nortonas – susitinka viename įtemptame ir dramatiškame trileryje, kuriame du vyrus skirtingose įstatymo pusėse į pavojingą meilės trikampį įtrauks seksualioji Milla Jovovich.

Vienas vyras svajojo apie ramų poilsį, kitas – apie nevaržomą laisvę. Kartą jų svajonės susikirto ir pakurstytos pražūtingos vyresnio vyro aistros svetimai žmonai, sudužo, pažerdamos brangiai kainuosiančių melo, intrigų ir nerimo šipulių...

Paprašytas peržiūrėti pavojingo kalinio Džeraldo „Stouno“ Krysono (akt. Edwardas Nortonas) bylą, lygtinio paleidimo pareigūnas Džekas (akt. Robertas De Niro) supranta šįkart negalės niekuo padėti. Stounas – iki gyvos galvos įkalintas žudikas, prikišęs nagus ir prie kraupios savo paties senelių žūties. Ar tokį žmogų galima išleisti į laisvę? Tačiau Stounas siekia bet kokia kaina įtikinti Džeką, kad jis pasikeitė ir yra vertas laisvės… Tam Stounas pasiryžęs paaukoti brangiausia, ką turi – savo gražiąją žmoną (akt. Milla Jovovich, išdrįsusi nusifilmuoti itin atvirose scenose), kuri privalės sugundyti dvigubai vyresnį vyrą…

Netrukus užvirs paini ir klastinga aistros, išdavystės, melo ir nuodėmės istorija, kuri pakeis visų trijų herojų likimus amžiams.

Režisierius: John Curran („Mes čia nebegyvename“, „Nutapyta“)

Vaidina: Robert De Niro („Mačetė“,„Teisė žudyti“, „Paskutinis jaunikio išbandymas“, „Krikštatėvis II“, „Taksi vairuotojas“), Edward Norton („Kovos klubas“, „Nerealusis Halkas“, „25 valanda“, „Raudonasis drakonas“), Milla Jovovich („Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas“,„Penktasis elementas“, „Žana D‘Ark“), Frances Conroy („Šešios pėdos po žeme“, „Karklų žmogus“), Enver Gjokaj („Lėlių namai“).