N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Žaibiškas kerštas
Faster (2010)
Žanras: Veiksmo drama
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2010-12-10
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Karjerą vrestlingo imtynių ringe užbaigęs milžinas Dwayne'as Johnsonas turi dar vieną šansą. "Uolos" pravarde prisistatantis stipruolis "Skorpionų karaliaus" laikais buvo anonsuojamas antruoju Arniu. Netgi pats gybernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris perleido jam vaidmenį nuotykių trileryje "Bėgimas džiunglėse". Tačiau raumeningasis plikis kažkodėl pasirinko pelningesnius pasiūlymus asistuoti komedijose ("Būk kietas", "Ieškokite Gudručio", "Atsarginiai farai") ar linksminti vaikus šeimyniniuose filmuose ("Planas tėčiui", "Kelionė į raganų kalną").

Kur gi pradingo tikrasis "Uola" - pradėjo nerimauti aktoriaus fanai. Pagaliau jis sugrįžta su piktu, įsiutusiu ir keštingu vaidmeniu, kai galės demonstruoti jėgą ir spausti greičio pedalą. Dwayne'ui Johnsonui tai bus pats geriausias apšilimas prieš išvažiavimą į trasą lenktyniniame trileryje "Greiti ir įsiutę 5".

Prieš dešimt metų du broliai rezgė banko grobimo aferą ir įkliuvo į spąstus. Atsedėjęs priteistas dienas už grotų buvęs nusikaltėlis griebia teisėsaugos vairą į rankas. Jis važiuoja keršyti korumpuotam policininkui, samdomam kileriui ir dar dviems išdavikams už brolio nužudymą. Tylusis medžiotojas turi sąrašą su pavardėmis ir adresais, bet jis gali būti dar ne galutinis. Ieškok moters tarp nematomų priešų.

Vienas Dwayne'as Johnsonas prieš apsukrius veteranus Billy Bobą Thorntoną ir Tomą Berengerį. Vyriškame "all-action" keršto trileryje seksualumu gundys 4 gražios moterys - pagrobtoji Maggie Grace (TV serialas "Dingę"), patyrusi šnipė Carla Cugino ("Šnipų vaikučiai", "Stebėtojai"), robotė Moon Bloodgood ("Terminatorius: išsigelbėjimas") ir Jennifer Carpenter (TV serialas "Deksteris").

Režisierius: George Tillman Jr.

Scenarijaus autorius: Joe Gayton, Tony Gayton

Vaidina: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton