N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Guliverio kelionės
Gulliver's Travels (2010)
Žanras: Nuotykių komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2011-02-11
Trukmė: 1h 27 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

DĖMESIO! Šis filmas rodomas "Digital 3D" ir įprastu kino formatu. Rinkdamiesi seansą būkite atidūs.

Populiaraus anglų rašytojo Jonathan‘o Swift‘o bestseleris „Guliverio kelionės“ atgimsta kino ekranuose! 1727 metais išleistas ir pasaulinę šlovę rašytojui pelnęs satyrinis romanas apie keliautoją, aplankiusį Nykštukų, Milžinų bei Protingųjų arklių šalis ir pabuvojusį Skrajojančioje saloje, populiarus iki šių dienų.

Turbūt visi vaikystėje žavėjomės Guliveriu ir svajojome kartu su juo keliauti po neregėtus kraštus. Svajonės pildosi, ir greit jau galėsime gėrėtis nuotaikinga ir linksma Guliverio kelionių ekranizacija Lietuvos kino teatruose.

Lemuel’ís Gulliver’is (vaid. Jack Black) dirba reporteriu viename Niujorko laikraštyje. Jaunuolis brandina idėją ištrūkti iš nuobodžios redakcijos aplinkos ir leistis į kvapą gniaužiančią kelionę – Bermudų trikampio paieškas ir ją aprašyti.

Rodos, viskas ėjosi pagal planą ir Lemuel’ís jau galėjo numatyti būsimojo straipsnio populiarumą, jei ne viena smulkmena – atviroje jūroje užkluptas audros, vaikinas atsiduria visai ne ties Bermudų tikampiu, o įstabiojoje Liliputų saloje. Apsukrus ir linksmas jaunuolis laiko veltui čia neleidžia – susidraugauja su mažaisiais salos gyventojais, demonstruoja jiems naujausius technikos laimėjimus ir, rodos, visai linksmai leidžia laiką, kol... Žiūrėkite kino teatruose!

Rež. Rob Letterman („Visa tiesa apie ryklį“, „Monstrai prieš ateivius“).

Vaidina: Emily Blunt („Viktorija: jaunoji karalienė“, „Vilkolakis“, „Ir velnias dėvi Prada“, „Mano meilės vasara“, „Denas tikrame gyvenime“, „Didysis Bakas Hovardas“), Jason Segel („Myliu tave, žmogau“, „Velniop tą Sarą Maršal“, „Užkibo“), Jack Black („Kung Fu panda“, „Ledynmetis“, „Malonėkite atsukti“, „Sunkus kelias: Djui Kokso istorija“, „Margo vestuvėse“, „Kin Kongas“, „Visa tiesa apie ryklį“, „Roko mokykla 2“), Amanda Peet („2012“, „Devyni jardai“, „Dešimt jardų“, „Gal tai- meilė“, „Sirijana“, „Apsaugoti Silvermaną“, „Baisūs nusikaltimai“, „Skiriamoji juosta“, „Igbis išvažiuoja“, „Mylėti(s) smagu“, „Melinda ir Melinda“), Billy Connolly („Garfildas 2“, „Pokahonta“, „Paskutinis samurajus“, „Mielasis Džo“), Olly Alexander („Švytinti žvaigždė“)