N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Pabaigos ir pradžios
COSMOPOLITAN premiere: Endings, Beginnings (2020)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2020-10-07
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

COSMOPOLITAN kino vakare – aistringo meilės trikampio drama PABAIGOS IR PRADŽIOS

Seksualiausios Holivudo žvaigždės – Shailene Woodley iš „Divergentės“ , Jamie Dornan iš „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ ir Sebastian Stan iš „Keršytojų“ – aistringame meilės trikampyje, romantinėje dramoje PABAIGOS IR PRADŽIOS, kuri Lietuvos kino teatruose startuoja spalio 7 d. per COSMOPOLITAN kino vakarą!

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo PABAIGOS IR PRADŽIOS seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK AISTRŲ KUPINĄ FILMĄ

PABAIGOS IR PRADŽIOS – prikaustantis ir jausmingas kino pasakojimas apie „ilgai ir laimingai“ paieškas, kurių herojais tampa seksualių Holivudo žvaigždių trijulė: Shailene Woodley („Divergentės“ serija), Jamie Dornan („Penkiasdešimt pilkų atspalvių“) bei Sebastian Stan („Keršytojai“).

Shailene Woodley vaidina Dafnę, kuri po išsiskyrimo su ilgalaikiu mylimuoju nebežino ką toliau veikti gyvenime. Viskuo nusivylusi ji palieka mėgstamą darbą ir laikinai apsigyvena pas savo sesę. Čia pastovūs sesės kivirčai su vyru, tik dar labiau patvirtina Dafnės neviltį, kad „ilgai ir laimingai“ neegzistuoja.

Viename iš sesers surengtų vakarėlių Dafnė sutinka labai skirtingų sielų geriausius draugus Frenką (akt. Sebastian Stan) ir Džeką (akt. Jamie Dornan), kuriems Dafnė iškart krenta į akį. Negalėdama išsirinkti tarp nenuspėjamo ir visada nuotykiams pasirengusio blogo berniuko ir protingo jautraus karjeristo, Dafnė niekaip negali apsispręsti, kuria linkme toliau pakreipti savo gyvenimą. Bet likimas nenuspėjamas: Dafnė net neįtaria, kad greitai bus priversta susitaikyti su tuo, ko ji negalėjo numatyti.

Aistringų meilės peripetijų kupiną romantinė drama „Pabaigos ir pradžios“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja spalio 7 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Spalio 7 d. (trečiadienį):

18.30 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“

20.40 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“

18.45 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

18.40 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

18.30 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Drake Doremus („Lygūs“, „Kaip pamišę“, „Įkvėpk“)

Vaidina: Shailene Woodley, Jamie Dornan, Sebastian Stan, Lindsay Sloane, Matthew Gray Gubler, Shamier Anderson, Sherry Cola, Wendie Malick, Kyra Sedgwick, Janice LeAnn Brown