N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
POWER HIT RADIO premjera: Pašėlę vyrukai amžiams
POWER HIT RADIO premiere: Bad Boys for Life (2020)
Žanras: Komedija, veiksmo, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2020-01-16
Trukmė: 2h 03 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Legendiniai „Pašėlę vyrukai“ Will‘as Smith‘as ir Martin‘as Lawrence‘as vėl sugrįžta!

Policinės komedijos apie du absoliučiai skirtingus veikėjus, priverstus dirbti kartu, žanro pradžia laikomas 1949 m. japonų režisieriaus Akira‘os Kurosawa‘os filmas „Stray Dog“. Tačiau į populiarumo viršūnę 1982-aisiais žanrą iškėlė Holivudo juosta „48 valandos“ su Eddie Murphy‘iu ir Nick‘u Nolte. Nuo tų laikų linksmos istorijos apie du tarpusavyje nuolat draugiškai besipešančius ir pasaulį gelbstinčius herojus tapo įprasta ir mėgstama kino žiūrovų pramoga.

1995 m. režisieriaus Michael‘o Bay‘aus sukurtas komedinis nuotykių filmas „Pašėlę vyrukai“ sulaukė milžiniškos sėkmės visame pasaulyje ir tapo tikra savo žanro klasika. Ne ką mažiau sėkmingas buvo ir po aštuonerių metų pasirodęs juostos tęsinys. O štai trečiosios filmo dalies teko laukti 16 metų.

Geriausios „pašėlusių vyrukų“ dienos jau seniai praeityje. Maikas (akt. Will‘as Smith‘as) išgyvena vidurio amžiaus krizę. Niekaip nenorėdamas pripažinti, kad jaunystė jau praėjo, Maikas laksto sportiniais automobiliais, nuolat įsivelia į nepatogias situacijas ir purkštauja, priskirtas jaunų detektyvų grupei. Tuo tarpu susitupėjęs, šeimą sukūręs ir policijos inspektoriumi tapęs Markusas (aktorius Martin‘as Lawrence‘as) vis dažniau pagalvoja apie pensiją. Tačiau kuomet paslaptingi nusikaltėliai imasi kėsintis į Maiko gyvybę, Markusas negali palikti bičiulio nelaimėje ir išlenda iš už saugaus inspektoriaus stalo. Prisiminę savo nesulaužomą priesaiką – „pašėlę vyrukai amžiams“ – šaunusis duetas išsirengia į dar vieną, pavojingiausią savo misiją.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Prodiuseris: Will Smith, Jerry Bruckheimer

Scenaristas: Anthony Tambakis, Joe Carnahan, Chris Bremner, David Guggenheim

Vaidina: Will Smith, Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Martin Lawrence, Alexander Ludwig, Happy Anderson