N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
COSMOPOLITAN kino vakaras: Čarlio angelai
COSMOPOLITAN premiere: Charlie's Angels (2019)
Žanras: Komedija, veiksmo, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2019-11-12
Trukmė: 1h 59 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

COSMOPOLITAN kino vakare – moteriškai žavus veiksmo šou ČARLIO ANGELAI

Džeimsas Bondas verkia kamputyje, nes į kiną atkeliauja ČARLIO ANGELAI – nuotykių, veiksmo, šmaikščių juokelių ir moteriško žavesio kupinas filmas, kuris Lietuvos kino teatruose startuos lapkričio 12 d. per COSMOPOLITAN kino vakarą!

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo ČARLIO ANGELAI seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK NUOTYKIŲ IR VEIKSMO ŠOU

Miley Cyrus, Ariana Grande, Lana Del Rey – trys popmuzikos dievaitės susivienijo, kad su daina „Don’t Call Me Angel“ ir itin seksualiu vaizdo klipu pasauliui primintų apie Džeimsui Bondui nusį nušluosčiusias superagentes – Čarlio angelus. Kas jos?

ČARLIO ANGELAI pirmąkart sudrebino Ameriką 1976 metais, kuomet televizijos ABC eteryje startavo serialas, pasakojęs apie paslaptingo turtuolio Čarlio įkurtą moterų-detektyvių firmą. Per penkis serialo sezonus buvo parodyta 110 serijų, o trys pagrindinės jo veikėjos tapo vienomis mylimiausių visų laikų JAV veiksmo herojų. Kino filmais serialas virto 2000 ir 2003 m., kuomet Čarlio angelus suvaidino Cameron Diaz, Drew Barrymore ir Lucy Liu.

Praėjus beveik 20 metų Čarlio angelai sugrįžta! Naujajai kartai šauniąsias agentes pristato scenaristės ir režisierės darbą puikiai įvaldžiusi aktorė Elizabeth Banks, o pačius „Čarlio angelus“ įkūnija Kristen Stewart (ta pati, kuri vaidino „Saulėlydžio“ saga), Naomi Scott (ji šiemet pakerėjo žiūrovus „Aladine“) ir Ella Balinska (ji šauniai debiutavo „Modernioje istorijoje“).

Kažkada startavusi kaip viena nedidelė firma turtuolio Čarlio kompanija užaugo, išsiplėtė ir dabar jos filialai veikia įvairiose pasaulio šalyse. Kompanija samdo tik pačias geriausias, protingiausias ir labiausiai treniruotas merginas, kurios visuomet pasiruošę pačioms sunkiausioms užduotims. O tokių užduočių šiuolaikiniame pasaulyje Čarlio angelams tikrai netrūksta. Vis tik nauja grėsmė žaviąsias agentes privers kaip reikiant pasistengti. Iš anoniminio šaltinio gaunamas pranešimas apie naują, itin pavojingą technologiją, kuri patekusi į nusikaltėlių rankas galėtų tapti mirtinu ginklu. Jokių pavojų nebijanti ir moterišku žavesiu apsiginklavusi Čarlio angelų trijulė išsiruošia į naują misiją.

Veiksmo, kvapą gniaužiančių efektų, šmaikščių juokelių, netikėtų siužeto posūkių ir moteriško žavesio kupinas veiksmo trileris „Čarlio angelai“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja lapkričio 12 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Elizabeth Banks

Scenaristas: David Auburn, Elizabeth Banks, Jay Basu

Vaidina: Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Naomi Scott