N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
KP19: Kvantifikacijos trilogija
KP19: Quantification Trilogy (2014)
Žanras: Specialieji seansai
Sukurta: Vokietija
Platintojas: Kino pavasaris, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2019-03-21
Trukmė: 1h 51 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Quickeners

2014, 37 min.

Pirmasis trilogijos filmas „Quickeners“ (2014) pasakoja apie Žmogaus atavizmo sindromą (Ž.A.S.), egzistuojantį ateityje – po 500 metų. Tai neaiškus sutrikimas, paveikęs nedidelę dalį Kvantinių žmonių populiacijos. Ž.A.S. sukelia aistrą ir norą jausti tai, ką anksčiau jautė Žmonės. Autoritetingas Kvantinis žmogus pasakoja, ką patiria šį sutrikimą išgyvenantieji: pamokslauja, dainuoja, meldžiasi, šoka, kalba skirtingomis kalbomis, dalyvauja ritualuose su gyvatėmis ir bando pasiekti ekstazę.

Liminals

2017, 31 min.

Vienas skyrius iš būsimo dokumentinio filmo apie marginalizuotas bendruomenes apima tris kartas. Atradusi, kad seniai pamiršta tikėjimo idėja tapo esminiu žmogaus išlikimo aspektu, radikali slapta grupuotė DNR mašina padidina smegenų pajėgumą ir atkuria užmirštus katarsinius dvasinius ritualus, vildamasi pasiekti Slenkstį – hipotetinę paralelinę erdvę, egzistuojančią tarp fizinio ir virtualaus pasaulių.

I Can See Forever

2018, 43 min. 

Paskutinės trilogijos dalies veiksmas vyksta ateityje, po keturiasdešimties metų. Dokumentiniame televizijos seriale pasakojama apie vienintelę būtybę, išlikusią po vyriausybės vykdyto eksperimento, kurio tikslas buvo sukurti harmoningą žmogaus ir mašinos sintezę. Deilas gimė su 8.7% mašinos DNR, tačiau jo nedomina virtualios realybės spąstai. 27-erių vyras paskyrė savo gyvenimą šokiui, kuriame jis teigia „I Can See Forever.“