N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Burn the Stage: the Movie
Burn the Stage: the Movie (2018)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Trafalgar Releasing
Kino teatruose nuo: 2018-11-15
Trukmė: 1h 23 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

K-pop mega žvaigždės BTS atkeliauja į „Forum Cinemas“ ekranus.

DĖMESIO: papildomi seansai Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Forum Cinemas“ kino teatruose tik lapkričio 20 dieną.

„Forum Cinemas“ paruošė neeilinę staigmeną jaunosios kartos žiūrovams: vieninteliuose seansuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje lapkričio 15 dieną (ketvirtadienį) bus rodomas grupės BTS filmas-koncertas „Burn the Stage: the Movie“. Filmo pagrindu tapo itin populiarus pernykštis grupės koncertinis turas „Wings“. Juostoje taip pat užfiksuoti unikalūs kadrai iš vaikinų repeticijų ir laisvalaikio bei dar niekur neskelbti interviu su visais septyniais grupės nariais.

BTS istorija prasidėjo 2012 m., kai po kelių pasikeitimų buvo suformuota dabartinė grupės sudėtis. Septyni charizmatiški jaunuoliai, kurių amžius tuo metu buvo tarp 15 ir 20-ies metų, netruko tapti tikra K-pop sensacija gimtojoje Pietų Korėjoje, o netrukus – ir Japonijoje. Tačiau tai buvo tik pradžia. Sumaniai išnaudodami socialinės medijos kanalus, RM, V, J-Hope, Jin, Jimin, Jungkook ir Suga netrukus išsiveržė ir į tarptautinę erdvę, o pernai vaikinų populiarumas tiesiog sprogo. Kažkada dar lyginti su „One Direction“, „'N Sync“ ar „Take That“, dabar BTS paprasčiausiai vadinami didžiausia visų laikų vaikinų grupe (boy band).

Dar 2016 m. spalį BTS tapo pirmąja Korėjos grupe, užėmusia pirmąją vietą „Billboard Social 50“ sąraše, vertinančiame muzikos grupių ir atlikėjų socialinės medijos kanalų aktyvumą. Tačiau tikra bomba tapo pernykštis BTS Gineso rekordas, kuomet grupė tapo absoliučia „Twitter“ rekordininke: BTS įrašai šiame socialiniame tinkle buvo „pamėgti“ arba re-tweet‘inti daugiau nei pusę milijardo (!) kartų. Žurnalo „Forbes“ Korėjos redakcija BTS vaikinus išrinko įtakingiausia šių metų įžymybe; žurnalas „Times“ vos prieš pora savaičių grupei paskyrė viršelį ir pavadino vaikinus „ateinančios kartos lyderiais“; o rugsėjo mėnesį grupė, kaip UNICEF ambasadoriai, buvo pakviesti pasakyti kalbą Jungtinių Tautų būstinėje.

Pasaulinė sensacija iš Pietų Korėjos laužo stereotipus ir keičia ne tik muzikinę sceną, bet ir pasaulio istoriją. Nepraleiskite progos pamatyti BTS vaikinų didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose. Vieninteliai filmo-koncerto „Burn the Stage: the Movie“ seansai – tik lapkričio 15 dieną.

Dėmesio: Filmas korėjiečių kalba su angliškais subtitrais.