N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Mano krioklys. Reunionas
Mano krioklys. Reunionas (2018)
Žanras: Dokumentika
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Independent
Kino teatruose nuo: 2018-01-26
Trukmė: 0h 57 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Ar Indijos vandenynas skalauja Europą? Taip, tai Reuniono sala, esanti prie Afrikos krantų ir priklausanti Prancūzijai – ypatinga savo vešlia egzotiška augmenija apaugusiais kalnais ir nuostabaus grožio didžiuliais kriokliais, kurie ir tapo 2017m įvykusios kelionės tikslu.

Keturiolika lietuvių, vedami keliautojo ir kelionių vado Rolando Žygo, atsiduria Reuniono saloje – ten, kažkur prie Madagaskaro. Dvi savaites užsiimdami kanjoningu čia jie patiria įvairių nuotykių: keliasi ketvirtą ryto ir 5,30 val. kyla bekele džiunglėmis iki krioklio pradžios, įveikia 300m krioklio sieną, jau tamsoje naktį nusileidžia dar trimis kriokliais, nušoka aukščiausią savo gyvenimo šuolį nuo 18m aukščio krioklio, kažkas pamiršta batus ir kanjoną praeina avėdamas kojinėmis.

Įveikti iššūkiai, patyrimai, išgyvenimo akimirkos ir nepakartojamai graži Reuniono gamta naujausiame Rolando Žygo dokumentiniame filme „Mano krioklys. Reunionas“ Kiekvienas gyvenime mes turime savo krioklį – atradę arba dar atrasime, įveiktą arba norimą įveikti, gražiausią, ilgiausią, tamsiausią, aukščiausią arba Tą, kuris veda į priekį ir leidžia tikėti svajonėmis. Šioje kelionėje buvo peržengtos baimės, ištvermės, fizinių ir emocinių galimybių ribos. Šioje kelionėje ne vienas atrado Savo Krioklį.