N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Sesutės
Sisters (2015)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2015-12-25
Trukmė: 2h 00 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Daugelis žmonių jaučia nostalgiją namams, kuriuose užaugo. Seserys Keitė (aktorė Tina Fey) ir Mora (akt. Amy Poehler) – ne išimtis. Pernelyg daug tarpusavyje nebendraujančios, prie keturiasdešimtmečio artėjančios seserys sulaukia netikėto tėvų kvietimo parvykti į namus, nieko nesakant apie šio kvietimo priežastis. Paslaptis išaiškėja dar neįėjus į namą: sesučių vaikystės pievelėje įsmeigtas ženklas: „Parduodama“. Tėvai tiesiog nori, kad seserys išsikuoptų savo kambarius.

Liūdėdamos dėl parduodamo namo ir rūšiuodamos vaikystės bei jaunystės metų daiktus, seserys suvokia, kad šiuose namuose nutiko daugybė dalykų, išskyrus vienintelį: juose niekuomet nebuvo surengtas vakarėlis. Pašėlusi ir vaikiškai pramuštgalviška Keitė šia mintimi iš karto užsidega. Vyresnė, atsakingesnė ir šiaip gyvenime nudegusi (skyrybos su vyru) Mora į idėją žiūri skeptiškai, bet Keitė sugeba ją įtikinti, kad be vakarėlio namų parduoti negalima. Ir vakarėlis turi būti ne bet koks, o toks, kurį prisimins visi.

Po daugybės pasiruošimų, nesklandumų, nesusipratimų, azarto ir keisčiausių nutikimų vakarėlis pagaliau įvyksta. Toks vakarėlis, kurį tikrai prisimins visi – net ir nedalyvavę jame.

Režisierius: Jason Moore

Scenarijus: Paula Pell

Vaidina: Amy Poehler, John Cena, Tina Fey ir kt.