N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Elitinis jaunimas
The Bling Ring (2013)
Žanras: Kriminalinė drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2013-06-28
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Jie mėgsta viską, kas blizga. Jie daug geria ir nelanko pamokų. Jų autoritetai – Holivudo žvaigždės. Jų tikslas – išskirtiniai daiktai ir drabužiai, kuriais dabinasi garsiausi ir gražiausi. Grupelė, vadinanti save „Bling Ring“, pasiima tai, ko užsimano, tiesiai iš garsenybių namų. Aktorių ir turtuolių dienotvarkę patikrindami socialiniuose tinkluose Twitter bei Facebook, o adresus susiradę Google žemėlapiuose, jie tiksliai žino, kur eina ir kiek tam turi laiko. Sulaukę savo progos, žvaigždžių gyvenimo žinovai įsilaužia...

Oskaru už filmą „Pasiklydę vertime“ apdovanota režisierė Sofia Coppola atskleidžia slaptus paauglių norus, polinkį į laisvą ir neapgalvotą gyvenimą pildant kiekvieną savo norą. Filme rodomas slaptas, audringas ir pavydėtinai linksmas gyvenimas Holivude. Kanų kino festivalyje pristatyta juosta pasakoja tikrą istoriją, įvykusią 2008-aisiais. Prisiplėšę vertingų daiktų mažiausiai už 3mln. JAV dolerių, pasisvečiavę Paris Hilton, Orlando Bloomo, Lindsay Lohan, Mirandos Kerr, Briano Austino Greeno, Megan Fox, Rachel Bilson ir keleto kitų žvaigždžių rezidencijose, jaunuoliai įkliuvo. Juostoje pasirodo ir keletas nuo tikrosios „Bling Ring“ grupės nukentėjusių žvaigždžių.

Lietuvos kino teatruose spalvinga Holivudo jaunuolių istorija pasirodys jau birželio 28 dieną.

Režisierius: Sofia Coppola („Pasiklydę vertime“, „Marija Antuanetė“, „Kažkur tarp ten ir čia“, „Jaunosios

Aktoriai: Emma Watson („Hario Poterio“ saga, „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“), Katie Chang, Israel Broussard („Flipped“, „The Chaperone“), Claire Julien („Tamsos riterio sugrįžimas“), Paris Hilton, Kirsten Dunst („Žmogaus Voro“ trilogija, „Kelyje“, „Melancholija“, „Tarp dviejų pasaulių“), Adea Lennox.