Pasodinsiu savo EKS
Bounty Hunter, The (2010)
Žanras: Komedija, veiksmo, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2010-03-26
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: zzz_N/A

Buvę sutuoktiniai po daugelio metų susitinka ypač nemaloniomis aplinkybėmis: vyras turi įkišti už grotų buvusią žmoną.

Mailo Boidas (akt. Gerard Butler) dirba „medžiotoju už išpirką“. Jo darbas - į teismo salę atitempti tuos, kurie mėgina išvengti teisingumo kumščio. Tačiau pastaruoju metu jam nelabai sekasi. Tad kai likimo ironijos dėka jam tenka užduotis į teismą už pakarpos (arba plaukų) atitempti buvusią žmoną, jis net liežuviu cakteli iš malonumo. Pasirodo jo žmonelė (akt. Jennifer Aniston) kažkuo nusikalto ir įžūliai bandė pasprukti iš teisėtvarkos gniaužtų.

Anot jos ji buvo neteisingai apkaltinta ir iš tiesų nieko blogo nepadarė. Priešingai, ji teigia esanti auka, su kuria bando susidoroti tikrieji nusikaltėliai – korumpuoti policininkai. Mat Nikolė yra žurnalistė, o žurnalistai kaip žinia mėgsta pasiknaisioti po nešvarius skalbinius ir kartais juose randa ypač nešvarių paslapčių... Tačiau Mailas nesiruošia klausytis Nikolės įtikinėjimų ir verkšlenimų – jis puikiai žino, kad buvusios žmonos ašaros ne visuomet nuoširdžios ir tikros. Mailas tikisi, kad šis darbelis bus lengvas ir – jis jau dabar tai jaučia – atneš jam nepaprastą pasitenkinimą. Deja, jis skaudžiai klysta.

Nikolė pasprunka nuo buvusio vyro, o istorija apie blogus policininkus, besitaikančius ją nukepti, pasirodo esanti tikra tiesa. Mailo įsivelia į nieko gero nežadančias gaudynes. Jis vaikosi buvusią žmoną, o ją vaikosi vyrukai, mojuojantys ginklais ir bet kokia kaina trokštantys pašalinti nepageidaujamą liudininkę. Jie visai nelinkę aiškintis, kas toks Mailo ir smulkintis, kiek taikinių taikiklyje – vienas ar du. Tad Mailo taip pat tenka nešti kailį. Pažadas „kol mirtis mus išskirs“, kurį jie kažkada davė prie altoriaus, įgauna naują prasmę...

„Pasodinsiu savo eks“ – nuotaikinga istorija apie buvusios poros santykius, kuriuose dar ne viskas išspręsta. Net buvę sutuoktiniai turi dėl ko pyktis, tiesa? Išmintingi žmonės sako, kad nuo neapykantos iki meilės tik vienas žingsnis.

Režisierius: Andy Tennant

Aktoriai: Jeniffer Aniston, Gerard Butler, Christine Baranski, Natalie Morales, Dorian Missick, Adam Rose, Joel Garlan, Eric Zuckerman