Greiti ir įsiutę 4
Fast and Furious 4 (2009)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2009-04-03
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: zzz_N/A

Visa greitų ir įsiutusių komanda sugrįžta dar vienoms – svarbiausioms - lenktynėms.

„Greitų ir įsiutusių“ trečiąją dalį – „Tokijo lenktynes“ – nufilmavusiam režisieriui pavyko prikalbinti sugrįžti visus pirmojo filmo aktorius. Tad praėjus aštuoneriems metams, už lenktyninių automobilių vairo vėl matysime visus gerai pažįstamus herojus.

Ketvirtoji projekto „Greiti ir įsiutę“ dalis žiūrovus vėl sugrąžins į pirmosios juostos veiksmo sceną – Los Andželo gatves bei Meksikos dykumas. Bėglys Dominicas Toretto (aktorius Vinas Dieselis) vėl stos petys į petį su detektyvu Brianu O’Conneriu (akt. Paulas Walkeris) ir abiem žaviomis merginomis iš pirmosios „Greitų ir įsiutusių“ dalies: Leti (akt. Michelle Rodriguez) ir Mija Toretto (akt. Jordana Brewster).

Šaunioji ketveriukė turi bendrą priešą. Tačiau apie save neleidžia užmiršti ir senos tarpusavio nuoskaudos. Kovodami su nusikalstamumu, jie tuo pat metu nori išsiaiškinti ir tarpusavio nesutarimus. O kas gali būti geresnis teisėjas, nei objektyvios ir lygios aplinkybės – automobilio vairas, padangų kauksmas ir pašėlęs greitis.

Naujausias veiksmo kupinas reginys svajonių automobilių gerbėjams – kartu su visu pasauliu, balandžio trečią dieną.

Rež. Justinas Linas („Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“, „Anapolis“, „Sėkmės rytoj“).

Vaidina: Vinas Dieselis („Greiti ir įsiutę“, „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“, „Trigubas X“, „Gelbstint eilinį Rajaną“, „Rizika“, „Rydiko kronikos“, „Visiška tamsa“, „Atpildas“, „Auklė“, „Pripažinkite mane kaltu“), Paulas Walkeris („Greiti ir įsiutę“, „Greiti ir įsiutę 2“, „Palikti sniegynuose“, „Mūsų tėvų vėliavos“, „Kaukolės“, „Malonus miestelis“), Michelle Rodriguez („Greiti ir įsiutę“, „Absoliutus blogis“, „Greitojo reagavimo būrys - S.W.A.T.“, „Kita rūšis“, „Nakties sodai“, „Mūšis Sietle“, TV serialas „Dingę“), Jordana Brewster („Greiti ir įsiutę“, „Kruvinosios skerdynės Teksase: pradžia“, „Fakultetas“, „Nematomas cirkas“, „Anapolis“, TV serialas „Taip sukasi pasaulis“), Lazas Alonso‘as („Šokio brolija“, „Desantininkai“, „Konstantinas“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „Praktika“, „Kaulai“), Johnas Ortizas („Puikybė ir garbė“, „Amerikos gangsteris“, „Majamio policija“, „Narkomafija“, „Amistadas“, „Išpirka“, „Svetimi prieš Grobuonį 2“, TV serialai „Įstatymas ir tvarka“, „CSI kriminalistai“), Sung Kangas („Kietas riešutėlis 4.0“, „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“, „Perl Harboras“, „Partneriai mirti / Karas“, „Motelis“, „Antuanas Fišeris“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „Vienuolis“), Wilmeris Calderonas („Vilkolakiai“, „Anapolis“, „Velnio greitkelis“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „24 valandos“, „Ligoninės priimamasis“), Shea Whighamas („Puikybė ir garbė“, „Dogtauno ekstremalai“, „Bloga kompanija“, TV serialas „Ligoninės priimamasis“).