N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
COSMOPOLITAN kino vakaras: After. Kai mes abejojom
COSMOPOLITAN premiere: After We Collided (2020)
Žanras: Drama, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2020-09-09
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

COSMOPOLITAN kino vakare – aistrų kupinas filmas AFTER. KAI MES ABEJOJOM

Jausmų taip paprastai neužgniauši – su tokia žinute į kino teatrus atkeliauja aistromis kunkuliuojančio filmo tęsinys AFTER. KAI MES ABEJOJOM. Jis Lietuvos kino teatruose startuos rugsėjo 9 d. per COSMOPOLITAN kino vakarą!

Rugsėjo 9 d. (trečiadienį):

17.45 ir 18.20 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“

20.30 ir 21.00 val. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Akropolis“

20.00 ir 20.20 val. Kauno kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

18.00 ir 18.30 val. Klaipėdos kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

19.25 ir 20.30 val. Šiaulių kino centre „Forum Cinemas“ (Akropolis)

► NUSITEIK STAIGMENOMS

Eidama į COSMO kino vakarą pasiimk tik gerą nuotaiką ir nusiteik staigmenoms per aukščiau nurodytus filmo AFTER. KAI MES ABEJOJOM seansus. Pasistengsim mielomis dovanėlėmis pradžiuginti visas į šiuos seansus atėjusias merginas, o kiekviename seanse bent vienai žiūrovei ar žiūrovui įteikti po vertingą dovaną.

► PIRMOJI PAMATYK AISTRINGIAUSIĄ METŲ FILMĄ

AFTER. KAI MES ABEJOJOM sugrąžina į pernai pasaulio kino teatruose karaliavusią meilės ir aistrų istoriją apie Tesą ir Hardiną – juodu vaidina tie patys aktoriai kaip ir pirmoje dalyje: Josephine Langford ir Hero Fiennes Tiffinas.

Tesai skaudu kaip niekad giliai ir stipriai. Nes Hardinas jai buvo viskas... Žmogus, dovanojęs svaiginančius nuotykius, kvapą gniaužiančius bučinius, kūną virpinančius prisilietimus, aistringas bemieges naktis... Viską, kas sudrebino jos pasaulį iki pamatų ir įsirėžė į atmintį visam laikui...

O dabar liko tik skausmas ir tūkstančiai į galvą lendančių minčių... kodėl? Kodėl ji Hardinui buvo tik nerimtas nuotykis, dar vienas žaisliukas? Dėl jo ji paaukojo viską: draugus, mylintį vaikiną, mokslus, daug žadančią karjerą. Tačiau reikia stotis ir kas benutiktų žengti pirmyn, o kai žengi žingsnį, atsiveria galimybės, kurios nuveda dar toliau, nei gali įsivaizduoti.

Gavusi svajonių darbą tarptautinėje kompanijoje, Tesa pasineria į naują veiklą. Kruopšti, užsispyrusi ir be galo patraukli darbuotoja greitai krenta į akis kolegai Trevorui (akt. Dylan Sprouse). Jis žavus, sąmojingas, linksmas, patrauklus, turi viską, ko reikia Tesai, kad užsimegstų nauji, daug žadantys santykiai, bet...

Supratęs, kad padarė didžiausią klaidą savo gyvenime, į Tesos gyvenimą vėl įsiveržia Hardinas nepalikdamas jokių šansų naujiems jos ir Trevoro santykiams. Hardino atkaklumas, ryžtas, seksualumas Tesą jaudina, kaitina vaizduotę, neleidžia užmigti... Abejonės stumia atgal, bet priešintis beprasmiška... nuodėmingų jausmų taip paprastai neužgniauši ...

Aistringų istorijų meistro režisiriaus Rogerio Kumble‘o sukurtas filmas „After. Kai mes abejojom“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja rugsėjo 9 d. su COSMOPOLITAN kino vakaru. Pamatyk pirmoji!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Roger Kumble

Aktoriai: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Selma Blair ir kt.